Jön a szilveszteri PomPom Party: ahol szülők és gyerekek együtt buliznak

2023.12.29. 17:00, Recorder.hu

tomegapa.jpg

A PomPom Party Magyarország első és egyetlen családi elektronikus zenei partysorozata, ahol gyerekek és szülők együtt táncolhatnak a legmenőbb dj-k zenéire. Most szilveszterkor, december 31-én délután az Akvárium Klubban bulizhatunk – ráadásul két stílusra, két teremben négy nagynevű lemezlovas pörget majd az UV partyban. A Kishallban a lemezeket az underground nagymenői, dj Naga és dj Beta rakja, a House2House rezidensei. A Lokál hangulatos kistermében pedig dj Ren és Chris.SU játsszák majd a táncoltatós vidám drum'n'bass-t. Belépés szigorúan csak gyerekkel.

A PomPom Party-t hat éve indította el két barát, akik maguk is szülők és egy bennük is élő hiányra kerestek megoldást. A PomPom Party-hoz hasonló bulik hetente mennek nagy sikerrel Londonban és Anglia-szerte. Ez egy különleges családi party, délután 4-től este fél 7ig, uzsonnától vacsiig. Egy buli, ami miatt nem kell nagyit vagy babysittert hívni, ami után nem leszünk másnaposak, és ahol megmutathatjuk: a gyerekes buli nem attól lesz jó, hogy a zene is gyerekes, sőt.

A PomPom Crew hiszi: a buli nem korfüggő! A szervezők profi partiszervezőként és szülőként hozták létre a PomPomParty-t. 2017 decemberében, az első bulin már 450-en táncoltak. Azóta évi 3-4 bulin vannak túl, esetenként 600 fős közönség előtt, és az ország legjobb dj-i játszottak már náluk.

„Mindig olyan lemezlovasokat kérünk fel, akik maguk is szülők vagy gyakorló nevelőszülők, mert fontos, hogy értsék a helyzetet. De a zene, amit játszanak, az mindig az eredeti felnőtt bulizene. A célunk, hogy igazi partylégkört teremtsünk. Minőségi klubkörnyezet, sötétség, UV, jó hangrendszer, persze gyerekfülre szabott hangerővel – ezek mind nagyon fontosak nekünk” – meséli Venczel Sára, aki valaha a Tilos Rádióban vezette Nagáék műsorát, és maga is két gyermek édesanyja.

Sok tilosos dj, köztük Palotai Zsolt „Apu” is több bulijukon játszott már, és persze imádta őt a közönség, ahogy Metha, Cyborg Templar, Erik Sumo, dj Makto is mind zenéltek már itt. Szabadtéren is működik a buli, mint a Gyerekszigeten vagy a VOLT Fesztiválon. A PomPom Party-n vannak mindig kötelező elemek: tánctanítás, konfettiszórás, buborékparty, labdaözön, ejtőernyős tánc és mindez igazi klubhangulatban. A gyerekzónában kézműveskedés, sok játék és meglepetés vár mindenkit. A babasarokban a legkisebbek heverhetnek, csörgőzhetnek, bujkálhatnak, labdázhatnak, a nagyobbakat pedig külön kézművesasztal várja.

„Imádom nézni az új szülőket, amikor belépnek életük első PomPom Party-jára. Meglepődés, csodálkozás, óvatos léptek... azután pedig 20 perc múlva már azt látom, hogy az anyuka és apuka önfeledten ugrálnak a tánctér közepén és a gyerekeik is vagy táncolnak vagy meglepődve nézik a szülőket, hogy hoppá, ilyenek is tudnak lenni!?”

Ez egy olyan családi program, amit tényleg mindenki élvez, és ami elsősorban a szülőknek szól. Azoknak, akik régebben jártak bulizni, de már nem nagyon tudnak, azoknak, akiknek lételemük a zene és a tánc és most örömmel megmutatják ezt a kicsiknek is.

Jegyek még kaphatóak a szilveszteri PomPomra.

https://recorder.blog.hu/2023/12/29/jon_a_szilveszteri_pompom_party_ahol_szulok_es_gyerekek_egyutt_buliznak
Jön a szilveszteri PomPom Party: ahol szülők és gyerekek együtt buliznak
süti beállítások módosítása