Magyarradar – Fausto Mercier

2016.11.22. 17:02, rerecorder

nyitokep_1.jpg

A pécsi Fausto Mercier összetett experimantális zenét készít, zajzene sötét idm-es és glitch-es alapokkal, némi neurofunkkal és a jól rétegzett mikróhangokkal. magyarradaros bemutatkozás Nagy Roland projektjétől.

Megalakulás éve: 2016. 

Tag: Nagy Roland.

Stílus: Hallgatható zajzene / IDM.

Hatások: Minden határfucker művészeti megnyilvánulás.

Kiadó: UNLOG.

a3334176374_10.jpgTörténet: Két év munkája van ebben az albumban. A számok teljesen külön életet élnek, mindegyik egy-egy különböző, a fejemben lévő világ hangzója. Idővel a gyermekeim lettek, szépséghibáikat elfogadtam, sőt: hibaista életszemléletemnek köszönhetően direkt bennhagytam, felerősítettem a zeneírás alatt véletlen létrejött botlásokat, melyek vagy hang, vagy felépítés formájában jelentek meg a munkáimban. 

Megjelenés: Fausto Mercier LP (2016).

Küldetés: A mai zenehallgatási kultúra buktatóival kísérletezni, így az idő, vagy hangzásbeli elvárásokkal szembemenni, és ezáltal kialakítani egy sokkal minőségibb zenehallgatási élményt.

Jövőkép: Szeretnék a későbbiekben játék- filmzenéket készíteni. a hangdizájn is érdekel, a zenéimben is nagy figyelmet szentelek a különböző hanghatások életre keltésére. Ilyesfajta állásokat nagyon szívesen betöltenék, szóval munkalehetőségekkel a faustomercier3000@gmail.com címen lehet dobálni.  

Mellékprojektek: Egyetem, Rizla nevű kutyám terelgetése.

Szexepil: Rizla.

Legnagyobb elismerés: Egyik barátom az albumom hallatán, több évnyi szünet után ismét zeneszerzésbe kezdett.


a cím nélküli bemutatkozó album: 


Fausto Mercier Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/11/22/magyarradar_fausto_mercier
Magyarradar – Fausto Mercier
süti beállítások módosítása