Itt a Cseh Tamás Program – The Immigrants

2016.08.18. 08:00, therecorder

the_immigrants.jpg

A Cseh Tamás Program induló zenekarokat-előadókat támogató alprogramjának legutóbbi nyertesei közül 2016 augusztusában 15-öt mutat be a CSTP a Recorderen, íme abc-rendben a tizennegyedik, a The Immigrants.

A progresszív space indierockot játszó The Immigrants zenekart öt évvel ezelőtt alapították meg Pécsett. A nem hétköznapi műfajban mozgó fiatalok az alternatív rock, az indie, a funk, a jazz, a hiphop és a pop elemeit vegyítik. A Badric Adorio (ének, basszusgitár), Károlyfi Balázs (dobok) és Sápi Szabolcs (gitár) alkotta háromtagú formáció a 2012-es Csillag Születik által vált országosan ismertté, a srácok éltek ennek lehetőségeivel, építették kapcsolataikat, és olyan előadókkal koncertezhettek, mint a 30Y, a Halott Pénz, a Heaven Street Seven, a The Biebers vagy az Esti Kornél.

A zenekar 2011-ben alakult; első EP-jükre, amely 2011 novemberében jelent meg, három szám került fel: a Paranoia, a Mira és a Hy Little Honey. Ugyanebben a hónapban nyerték meg a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivál tehetségkutatóján a legjobb énekesnek járó különdíjat, amelyet a közönség ítélt oda Adoriónak. A zenekar debütáló lemeze 2013-ben látott napvilágot Best of The Immigrants címmel, amely az addigi legjobb dalaikat gyűjtötte egy csokorba, és külföldön is nagy érdeklődésre tett szert.

A The Immigrants rendszeres vendége Magyarország mellett Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Szlovénia és Ausztria klubjainak, fesztiváljainak. Az együttes 2015-ben fellépett a Sziget Fesztiválon és sikeresen pályáztak a Cseh Tamás Program három alprogramjában is: előzenekarként együtt turnézhatnak a Quimbyvel, lemezt készíthettek, valamint véghezvihettek egy harminc állomásos európai turnét Párizstól egészen Moszkváig. A srácok a szívből jövő, őszinte muzsikálás hívei, amelyet kiválóan tükröz a programnak köszönhetően rögzített, új albumuk, az I Need Help.

Mentoruk: Görögh Dániel, a Steely Band és a Ladánybene 27 zenekar trombitása, a Music Fashion kiadó menedzsere.


A cikksorozat a Cseh Tamás Program együttműködésével készül.

https://recorder.blog.hu/2016/08/18/itt_a_cseh_tamas_program_the_immigrants
Itt a Cseh Tamás Program – The Immigrants
süti beállítások módosítása