Nyaralás külföldi koncerteken - Fesztiválok a közelben (2: Halfway Festival)

2016.06.22. 17:00, wordrecorder

halfwayfestival650.bmp

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünk első sorozatában július végéig ajánlunk, hiszen a szezont indító zágrábi INmusic Festival után már itt is van a nyakunkon a pénteken Lengyelországban kezdődő, háromnapos Halfway Festival.

Egyre többen beszélnek arról, hogy előbb-utóbb alábbhagy a világon végigsöprő fesztiválőrület és kipukkad az évek óta növekvő lufi. Lehet, hogy így lesz, de idén még bőven vannak említésre méltó rendezvények – a környékünkön is. Most mellőzzük a horvát tengerpart bulifesztiváljait, amelyek tényleg egymást érik, az elektronikus zene kedvelőinek mindegyiket nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen a fellépők minősége és a színvonal (bár ezzel együtt egy bérletek ára is) változatlanul magas.


# Halfway Festival

Időpont: június 24-26.

Helyszín: Białystok, Lengyelország

Jegyár: bérlet 190 zlotyi (13.500 Ft), napijegyek 70 és 110 zlotyi között

Az egyik legszimpatikusabb fesztivál, bár nincs annyira közel. Valójában semmi extra, csak háromnapnyi jó zene egy színpadon, mindez családias közegben, szép környezetben egy érezhetően puszta lelkesedésből dolgozó szervezőgárdától. A karrierje csúcsán lévő Destroyer és az ide is eljutó Wilco mellett olyan felfedezésre váró kincsek lépnek fel, mint a három évtizedes múltra visszatekintő, americanás Giant Sand, a feröeri énekes-dalszerző Eivor vagy a skandináv pop régóta színen lévő alakja, a csodálatos art-folk-popper Ane Brun. Ha valaki arra jár, ne hagyja ki.

https://recorder.blog.hu/2016/06/22/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_2_halfway_festival
Nyaralás külföldi koncerteken - Fesztiválok a közelben (2: Halfway Festival)
süti beállítások módosítása