Dalpremier! Minimyst: The Uncatchable (Zoohacker Remix)

2016.06.02. 20:05, rerecorder

screenshot.jpg

A Mészáros István dalszerző-énekes köré épülő Minimyst a Manoyával közös Birdhouse klipje, a 2014-es Loyal című debüt-EP és az annak anyagát új dalokkal albummá kiegészítő 2015-ös Hard Water után idén tavasszal jelentkezett új EP-vel, a háromszámos, "downpopos" Venus-ról most a  The Uncatchable kapott egy nyárias hangulatú remixet Zoohacker kezelésében. Premier!

A mitologikus történetű The Uncatchable című dal remixét a producer-dalszövegíró-dj Zoohacker a Minimyst basszusgitárosának, Benedetti Péternek a felkérésére gondolta újra. „Már az eredeti formájában is nagyon tetszett neki, így bevállalta a remix elkészítését. Véleményem szerint pont annyit rakott hozzá, hogy a dal még jobban kinyílt” – mondja Mészáros István, a Minimyst dalszerző-frontembere.

​A The Uncatchable Mészáros szavaival „Orpheus történetére utal, aki önhibájából elveszíti szerelmét, visszatér, és megpróbálja elhitetni magával, hogy a szabadság jó lesz és igazából ő erre született. Majd bevallja, hogy a hiányt nem lehet semmissé tenni. Akkor van vége, amikor igazán vége van. Bár drámai, ez mégis egy életigenlő dal. A maga módján.”

Minimyst június 4-én lép fel a Belvárosi Fesztiválon, Facebook-eseményoldal

és akkor a nyárias hangulatú remix egy talált anyagból összeollózott, idepasszoló klippel: 


Minimyst
Facebook-oldal 

https://recorder.blog.hu/2016/06/02/dalpremier_minimyst_the_uncatchable_zoohacker_remix
Dalpremier! Minimyst: The Uncatchable (Zoohacker Remix)
süti beállítások módosítása