Tovább poposodik a Tegan and Sara - újabb dal a hamarosan megjelenő albumról

2016.05.17. 18:31, wordrecorder

teganandsara2.jpg

Egyre közelebb kerülünk a Tegan and Sara legújabb lemezének, a Love You To Death-nek a június 8-i megjelenéséhez, de a háromévesre nyúlt albumszünet utolsó heteit több újdonság megosztásával is igyekszik enyhíteni a Budapesten is nagysikerű koncertet adott kanadai ikerduó. Egy kutyás videoklippel is, például.

Ahogy arról már az album bejelentésekor is hírt adtunk, az eddig meghallgatható friss szerzemények alapján a nővérek tovább folytatják útjukat az egyre letisztultabb, popos hangzás felé, amit az először a BBC1-on, Zane Lowe műsorában tegnap elhangzott Stop Desire is csak tovább erősít.


Hosszú út áll tehát az immár nyolcadik közös munkáját kiadni készülő testvérpár mögött, akik a koszosabb, indierockosabb megközelítéstől egy idő után vállaltan nyitottak a dúsabb, szintipoposabb megszólalás felé, ami azonban nem járt együtt mondanivalójuk felszínesebbé válásával.


TEGANNAL MÁR KÉSZÍTETTÜNK KARRIERÖSSZEGZŐ ÉS LEMEZTÁSKA INTERJÚT IS.

Ezt bizonyítja a klippel is megtámogatott 100x, amihez hasonló zongorás ballada sokáig elképzelhetetlen lett volna a duó repertoárjában, de ugyanaz a keserédes hangulat járja át, mint a legtöbb korábbi munkájukat:


a lemez koncepciójához tartozik egyébként, hogy minden dalhoz külön videó is készül, ennek megfelelően már korábban kijött a Boyfriend színes klipje: 


amit a U-Turn még színesebbje követett: 

Címkék: tegan and sara
https://recorder.blog.hu/2016/05/17/tovabb_poposodik_a_tegan_and_sara
Tovább poposodik a Tegan and Sara - újabb dal a hamarosan megjelenő albumról
süti beállítások módosítása