Hatalmas édességbomba lesz Katy B új albuma

2016.01.28. 11:48, Frontrecorder

katyb_1.jpg

Ami az új lemezére irányuló várakozásokat illeti, tavaly decemberben Katy B rendesen elhúzta a mézesmadzagot előttünk a Four Tettel és Floating Points-szal közös dallal, most pedig kiderült, hogy még sokkal-sokkal több nyalánkság lesz ott, ahonnan az jött, a Honey című album ugyanis kb. a mai menő basszusalapú tánczenék producer ki kicsodája. A lemez címadó dala pedig tényleg mézként folyik végig a hallójáratainkon.  

"Ezen a lemezen lehetőségem volt dolgozni olyan zenészekkel és producerekkel, akik az abszolút kedvenceim közé tartoznak, és olyan hangzásokkal, amiken felnőttem, amikre annak idején táncoltam" - írja a Facebookján harmadik albumáról az énekesnő, és a lelkesedése teljesen indokolt; ha mi kollaborálhatnánk a Major Lazerrel, a Gorgon Cityvel és For Tettel, vagy az éppen a régi formájában visszatérő Craig Daviddel, mi sem férnénk a bőrünkbe. Említettek mellett a Honey dalaiba a kurrens grime-, UK funky-, drum'n'bass-, bassline. és house-színtér ismert figurái is besegítettek, alább a teljes számlista:

01 Katy B x KAYTRANADA: Honey
02 Katy B x Major Lazer x Craig David: Who Am I
03 Katy B x Wilkinson x Stamina MC: So Far Away
04 Katy B x Sasha Keable x JD. Reid: Chase Me
05 Katy B x The HeavyTrackerz x J Hus x D Double E: Lose Your Head
06 Katy B x Chris Lorenzo: I Wanna Be
07 Katy B x Four Tet x Floating Points: Calm Down
08 Katy B x Mr. Mitch: Heavy
09 KDA ft Katy B: Turn The Music Louder (Rumble)
10 Katy B x Jamie Jones x Kate Simko: Dark Delirium
11 Katy B x MssingNo x Geeneus: Water Rising
12 Katy B x Hannah Wants: Dreamers
13 Katy B x Novelist x Geeneus: Honey (Outro)

Az április 29-én megjelenő album a szexi grúvra csorgatott, R&B-be mártott címadó dallal indul, ennek zenei alapját a Haitin született kanadai futute bass/hiphop producer, Kaytranada jegyzi, ő az elmúlt néhány évben számos hiphop játékos alá tett beateket, mint a Mobb Deep, Vic Mensa vagy Freddie Gibbs, de itt a példa, hogy a finomabb női vonalat is érzi, Katy B hangja pedig lefegyverzően csábos:

Címkék: katy b kaytranada
https://recorder.blog.hu/2016/01/28/hatalmas_edessegbomba_lesz_katy_b_uj_albuma
Hatalmas édességbomba lesz Katy B új albuma
süti beállítások módosítása