Rászállt az Anonymous Keith Flintre

2016.01.04. 10:00, subrecorder

2015prodigy_firestarter_still_010515_hero.jpg

Az Anonymous hackercsoport a párizsi terrortámadások után hivatalosan is felvette a kesztyűt az Iszlám Állam ellen és nemrég a magyar kormányfőnek is beolvastak, úgy tűnik azonban, hogy még mindig nincsenek eléggé leterhelve az erőforrásaik. Legújabb videójuk célpontja a Prodigy tagja, Keith Flint. De vajon mit tudott tenni az énekes, hogy így felidegesítette őket?

Tavaly több bulvármédiumban is megjelent a hír, hogy Keith Flint vidékre költözött, Essex megyébe, ahol nem csak házat és egy XVIII. századi kocsma épületét vásárolta meg, hanem befektetett jó néhány rókavadászlóba is, amelyeket nemrég ki is próbált egy kisebb vadászversenyen. Az Anonymous pedig nem nézte jó szemmel Flint új rókavadász hobbiját, ezért üzenetben figyelmeztetik az előadót, hogy ha egy éven belül nem "változik meg", akkor annak komoly következményei lesznek.

A videóban a hackerek képviselője szokásos Guy Fawkes-maszkjában arról is beszél, hogy mekkora csalódás nekik Flint irányváltása, mivel a Prodigy valamikor maga volt a megtestesült anti-establishment. Az Anonymous fasznak nevezi az előadót, aki tory (brit konzervatív jobboldal) bűnözőkkel szűri össze a levet, mindeközben ráadásul még állatokat is gyilkol. Flint azóta a Facebook-oldalán válaszolt a fenyegetésre, állítása szerint valóban vannak lovai, amelyek közül az egyiken valóban elment egy hajtásra, de ez csak gyakorlat volt és egyetlen állat sem sérült meg közben. Ráadásul nem is igazán tetszett neki, azt mondja, többször valószínűleg nem fog részt venni hasonló eseményeken.

Az Anonymous mindig is ismert volt a túlkapásairól a társadalmi igazságosságért folytatott harcában, lehet, hogy most is ez a helyzet? Vagy éppen ellenkezőleg, tudnak valamit, amit mi nem? Keith Flint viktoriánus arisztokrataként pózolva, béna kalapban éjszakánként rókákat nyúz essexi kastélyában? Teljesen független információ, hogy a Prodigy tavalyi albumának borítóján és több klipjében is egy róka szerepelt.

18+ ÉS A PRODIGY KÉSZÍTETTE A LEGBOTRÁNYOSABB VIDEÓKLIPET IS!

Az Anonymous üzenete Keith Flintnek:

https://recorder.blog.hu/2016/01/04/raszallt_az_anonymous_keith_flintre
Rászállt az Anonymous Keith Flintre
süti beállítások módosítása