Chvrches és Bloc Party is lesz 2016-ban a Szigeten!

2015.12.22. 11:30, rerecorder

chvrches_4.jpg

A Sziget fesztivál a 2016-os fellépők névsorának első körös bejelentése (Sigur Rós és M83) után karácsonyi ajándéknak szánta a második névsorolvasást, amiből kiderül, hogy sok más mellett lesz végre Chvrches-koncert Magyarországon.

A Chvrches idén adta ki második nagylemezét, a trió az elmúlt évek egyik legnépszerűbb szintipopzenekarának számít, első magyarországi koncertjük időszerű volt, örvendetes hír (Lauren Mayberry énekesnővel itt beszélgettünk kedvenc zenéiről, Iain Cook billentyűs-producerrel pedig itt beszélgettünk az első lemez kiadásakor). A zenekart megnéztünk idén egy zárt körű lemezbemutató koncerten és egy fesztiválon is, fellépésük ezek alapján is az egyik legnépszerűbb koncert lehet majd jövő augusztusban a Hajógyári-szigeten.

A skót zenekar mellett további előadókat is bejelentett a fesztivál: visszatér a Szigetre a néhány év bizonytalanság után idén újraindult és jelentősen átalakult Bloc Party, a jövőre megjelenő új nagylemez jó eséllyel felér majd egy debütálással. 

További új nevek között szintén csupa visszatérő szerepel, 2016-ban is lesz poppunk (Sum 41), nagyon népszerű elektropoprock (Bastille) és csapatás (Nicky Romeo).

A 2016-os Sziget augusztus 10-17. között zajlik, december 31-ig kaphatók a kedvezményes belépők.


a friss Chvrches-klip: 

Címkék: sziget chvrches
https://recorder.blog.hu/2015/12/22/chvrches_es_bloc_party_is_lesz_2016-ban_a_szigeten
Chvrches és Bloc Party is lesz 2016-ban a Szigeten!
süti beállítások módosítása