Korrupt papok lettek a Weezer tagjai!

2015.11.16. 19:30, subrecorder

weezer_3.jpg

Legutóbb idén nyáron osztott meg videót a Weezer, akkor tavalyi nagylemezük egyik dalához készült a Tindert kifigurázó klip. November elején aztán egyszerre két új szám is kikerült Rivers Cuomo boszorkánykonyhájából, most a Thank God For Girls címűhöz forgattak kisfilmet egy prédikátor összeomlásáról.

A tavalyi Everything Will Be Alright In The End nem csak az utóbbi 7-8 év legjobb Weezer albuma lett, de több vicces videó is készült az ezen szereplő dalokhoz, például a Go Away címűhöz, melyben Rivers Cuomo frontember a Best Coast énekesnőjét, Bethany Cosentinót próbálta mindenféle Tinder-sztereotíp karakterekkel lenyűgözni, sikertelenül. Október végén, illetve november elején aztán gyors egymásutánban két új infantilis dalt is megosztott a zenekar, a Thank God For Girls-t és a Do You Wanna Get High-t, most az előbbihez klipet is forgattak.

Már eleve a dal szöveges videója is megmosolyogtatóra sikeredett, ebben egy férfi egy szicíliai édességet, a cannolót kente szét az arcán (?), a kislemez borítóján pedig a pápa kapott helyet (??), most pedig a klipben a fehér parókás Cuomo és a zenekar többi tagja prédikátorokat alakítanak, akik a mise után a kártyában lelik örömüket, és veszítik el a hívőktől összelopkodott pénzt. A SCANTRON által rendezett kisfilmben aztán akkor szabadulnak el igazán az indulatok, amikor Cuomo megpróbál csalni a pókerasztalnál. Nem tudjuk az egésznek mi köze van a lányokhoz, de a még mindig gyerekképű énekes hülyéskedését jó nézni, mint mindig. Úgy látszik, a Weezer jól megtalálta a helyét azok között a nosztalgia zenekarok közt, akik egy pillanatra sem veszik komolyan magukat.


A Weezer új videója, benne a korrupt Rivers Cuomóval:


a másik új dal, a Do You Wanna Get High:

Címkék: weezer rivers cuomo
https://recorder.blog.hu/2015/11/16/korrupt_papok_lettek_a_weezer_tagjai
Korrupt papok lettek a Weezer tagjai!
süti beállítások módosítása