Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Szegény zenészt meztelenül verik rommá

2015.11.12. 14:51, subrecorder

country.jpg

Az új-zélandi Marlon Williams nem tétovázott, rögtön első videójában megmutatott magából mindent, anyaszült meztelenül ütik-vágják-rúgják, ahol csak érik különböző figurák. De kikkel is küzd pontosan? És miért?

A country stílus már évtizedek óta többnyire csak viccként jön fel komoly zenei érdeklődésűek közt, talán nem véletlenül, de az utóbbi években ismét beindult egy erős alt-country mozgalom, amely a műfaj felvirágoztatását és más stílusokkal való vegyítését tűzte ki célul, egyelőre nagy sikerrel. Bár ennek a központja természetesen az USA déli államaiban van, azért néha máshonnan is feltűnnek olyan előadók, akikre érdemes figyelni. Ilyen az új-zélandi Marlon Williams, akinek a zenéjében a country-n kívül igen erős blues hatások is vannak, debütáló albuma pedig januárban fog megjelenni.

Williams rögtön első videójában, a Hello Miss Lonesome-ban megmutatta, hogy nem fél a nyilvánosságtól, egyrészt szinte végig egy orbitális verés rossz oldalán áll, a második felétől ráadásul ádámkosztümben. "Soha nem fájt még így semmim, mint a forgatás utáni napon mindenem" - mondta Williams. "Az, hogy meztelenre vetkőztettek, azt hiszem véletlen volt, de pont így lett jó. Csak hozzájárul a színház naturalisztikus voltához. Ezek a karakterek - a pszichém különböző részei - nem csak kívül, de belül is teljesen lemeztelenítenek, majd a végén magamra hagynak." A klipet Damien Shatford rendezte, megtekintését bizonyos szervek himbálódzása miatt csak 18 éven felülieknek ajánljuk.


TOP 10 TOVÁBBI MEZTELENKEDŐS VIDEÓ ITT!


Marlon Williams első videója a Hello Miss Lonesome című számhoz:

https://recorder.blog.hu/2015/11/12/18_szegeny_zeneszt_meztelenul_verik_romma
18+ Szegény zenészt meztelenül verik rommá
süti beállítások módosítása