Tovább mutálódik Arca, az egyik legjobb kortárs producer stílusa

2015.10.16. 18:00, subrecorder

1204-music-arca-shakira.jpg

Idén őszre ígérte tavalyi nagy sikerű bemutatkozó lemezének folytatását Arca, most pedig végre kiderült, hogy ha éppen hogy csak is, de betartja az ígéretét. A Mutant című lemez november 20-án érkezik, addig is itt van egy új dal róla.

Annyiszor leírtuk már, hogy szinte felesleges kiemelni: Arca tavaly megjelent debütáló albuma, a Xen óta olyan köröket fut, amikkel már most simán bekerült a legtermékenyebb művészek sorai közé. Produceri munkásságát nem is saját lemeze, hanem Björk Vulnicuráján való közreműködése indította be igazán, azóta projektet projektre halmoz (pl, Wench) és még arra is maradt ideje, hogy kiadjon egy 20 számos folytatást a Xennek. A Mutant november 20-án fog megjelenni a Mute gondozásában és az idén korábban megosztott dalai közül helyet kap majd rajta a Vanity és a Soichiro is. A Vanity mellé a Soundcloudra feltöltött kép lett az album borítója is, ez természetesen a zenésszel a kezdetektől együtt dolgozó Jesse Kanda munkája.

"A Mutant az érzékenységről és a lobbanékonyságról szól, arról, hogy ezek hogyan lehetnek menekülő útvonalak a merevségtől. Legyen a gyengédség a fegyvered, ha az agyad megtámadja saját magát." - mondta a lemezről Arca, de ez a leírás jól illik a most megosztott EN című szerzeményére is, amely szinte teljesen figyelmen kívül hagyja a megszokott dalstruktúrákat és hiába repül el felettünk megfoghatatlanul, mint egy felhő, még ilyen állapotában is emlékezetes tud maradni, mint egy olyan álom, amelynek a részleteit ugyan nem tudjuk kivenni, de képek beleégnek az agyunkba belőle.


Arca új dala, az EN:


a korábban megosztott Vanity és Soichiro:

 

Címkék: arca
https://recorder.blog.hu/2015/10/16/tovabb_mutalodik_arca_az_egyik_legjobb_kortars_producer_stilusa
Tovább mutálódik Arca, az egyik legjobb kortárs producer stílusa
süti beállítások módosítása