Nyerj bérletet a pozsonyi Waves fesztiválra!

2015.09.14. 13:45, subrecorder

11357233_885166994878627_8789178526932298621_o.png

Tetszett a Rakéta Fesztivál? Érdekelnek a környező országok feltörő zenekarai? Vagy csak simán megnéznéd a volt Streets-frontember, Mike Skinner fellépését, no meg Pozsony városát? Ha akár a fentiek közül csak egyre is "igen" a válasz, akkor a Waves Fesztiválon a helyed, mi pedig nyújtunk egy kis segítséget azzal, hogy kisorsolunk két bérletet az eseményre!

Idéntől már a Rakéta Fesztivál is tagja lett a Waves Central Europe nevű kezdeményezésnek, mely a régió legjobb feltörekvő zenekarait mutatja be napokon keresztül egy-egy ország fővárosának klubjaiban, Bécs és Pozsony után Budapest lett tehát a harmadik nagy bástyája a független zenei eseménynek. A Rakéta évről évre megállíthatatlanul növekszik, ahogy a másik két helyszín eseményei is, az idén október 1-től 4-ig tartó pozsonyi Waves is messze a legerősebb évét fogja futni, már csak ezért sem szabad kihagynia annak, akit érdekel a környező országok zenei élete.

screen_shot_2015-09-02_at_21_03_34.pngA főleg cseh, szlovák és osztrák előadókból álló line-up ebben az évben kiegészül a Balti államok (Litvánia,
Lettország és Észtország)
legnépszerűbb zenekaraival is, valamint természetesen hazánk is erős csapattal vonul ki az eseményre (Ivan & The Parazol, makrohang, Zanzinger, Dope Calypso, Umreti Fit). A három nap alatt több mint 100 fellépő közül mi mindenképpen kiemelnénk a volt The Streets-frontember, Mike Skinner bulinyitó DJ-szettjét, az idén remek második albummal jelentkező brit PINS csajkvartett koncertjét, a cseh Pablo Nouvelle-t, az Elephants From Neptune "észtesített" classic rockját, plusz természetesen a kemény hazai mezőnyt (Puding Pani Elvisovej, Fresh Out Of The Bus, Nvmeri, Talent Transport) is.

De pontosan mit is kell tenned ahhoz, hogy tiéd lehessen az egyik felesleges bérletünk, plusz egy menő táska a fesztivál hivatalos logójával? Egészen egyszerűen csak:

- lájkold be a cikket az oldal tetején

- valamint a Recorder Facebook-oldalát is

- attendeld az eseményt

küldj egy e-mailt a jatek@recorder.hu címre WAVES BA tárggyal, benne a teljes neveddel és két fellépővel, akit nagyon megnéznél a fesztiválon

- várd, hogy csütörtökön, azaz szeptember 17-én pénteken, azaz szeptember 18-án délben kihúzzuk a neved a kalapból.


Addig is hallgasd a Waves hivatalos Spotify-listáját, amellyel megismerkedhetsz szinte az összes fellépővel:

https://recorder.blog.hu/2015/09/14/nyerj_berletet_a_pozsonyi_waves_fesztivalra
Nyerj bérletet a pozsonyi Waves fesztiválra!
süti beállítások módosítása