Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Egy pornóforgatás melankóliája

2015.08.26. 13:47, subrecorder

fineprint-aboutyouvideo-640x349.png

Most pénteken jelenik meg a Fine Print nevű brit elektropop duó bemutatkozó EP-je, melynek egyik dalához videó is készült. Ebben egy Los Angeles-i pornófilmforgatáson járunk, a képsorok viszont a téma ellenére meglepően fátyolos-romantikusak.

Nem mondhatni, hogy a Fine Print duót ne támogatnák jó páran zenei önmegvalósításukban. Már első EP-jük megjelenése előtt leszerződött velük a Blahblahblascience nevű kaliforniai kiadó, amely ismét bebizonyította, hogy miért is ügyes kapásairól híres (adtak ki a Jungle-től is egy korai EP-t): a két angol ugyanis hazájuk időjárását meghazudtolóan napos, ugyanakkor álmatag, dzsesszes elemeket és nu-R&B-t bőven tartalmazó elektropopot játszik, pont olyat, ami az Angyalok Városában és a környékén jelenleg iszonyatosan jól fut. A kiadó aztán már össze is hozta a formációt Dan Carey producerrel, aki korábban többek közt a Tame Impalának és a Hot Chipnek segített ködös szemű szerzemények még ködösebbé tételében (és a napokban debütált egy különleges új projektje.)

A duó zenéjének melankóliáját remekül kihangsúlyozza az első klipjük, melyet Adam Powell rendezett és (hol máshol) Los Angelesben játszódik, egy pornófilm forgatásán. A klip kamerája azonban legtöbbször nem az akción időz el, hanem hosszan elnyújtott képeket látunk ablakokról, pálmafákról és a szünetekben telefonozó szereplőkről, ráadásul az egészet egy Instagram-filteren keresztül nézzük, amitől még álomszerűbb lesznek a jelenetek. Azért persze vannak olyan kockák is, amik nem feltétlenül illenek munkahelyen való megnézésre, csak óvatosan hát a kattintással!

KORHATÁROS VIDEOKLIPEKBŐL ITT MÉG TÖBBET LÁTHATSZ!

A Fine Print duó első videója, az About You című számhoz:


az angolok eddig bemutatott másik két dala, a Can't Lie és a Tell Me:

 

 

https://recorder.blog.hu/2015/08/26/18_egy_pornoforgatas_melankoliaja
18+ Egy pornóforgatás melankóliája
süti beállítások módosítása