Klippremier! Kerekes Band & Nóvé Soma: Sweeter Above

2015.04.12. 11:20, rerecorder

nove.jpg

Mint azt már sokszor mi is megírtuk, a Kerekes Band nemcsak a hazai világzenei színtér egyik vezető formációja (legutóbbi lemez premierje itt), de az egyik legbátrabban kísérletező, új dolgokba belevágó is. Ilyen volt az is, amikor a tavaly berobbant neopszichrockos Middlemist Red frontemberével, Nóvé Somával közös számokat adtak elő élőben, illetve, hogy ha már olyan jól összejöttek a próbateremben, akkor közös dalt is írtak. A két hete bemutatott elszállt szerzeményhez most megérkezett a videoklip - folkpszichedélia a stúdióban!

A dalt már dicsértük annak premierjekor, most tehát jöjjön a teljesen a stúdióban rögzített klip, amit Fajcsák Bence készített. "Vettünk fel a stúdión kívüli jeleneteket is, de végül úgy éreztük, hogy nem illenek a video hangulatába és kivágtuk őket, így kompaktabb módon jön vissza az, hogyan készült a szám" - mondja a végeredményről Fehér Viktor, a zenekar dobosa.

a következő Kerekes-nagykoncert május 29-én lesz a Kobuci Kertben, Facebook-eseményoldal, a Middlemist Red pedig egy különleges kétnapos rezidenciát tart a GMK-ban április 24-25-én, ahol az első este kizárólag a Black Angels nevű zenekar dalait játsszák, a második este pedig a Puma Danger társaságában koncerteznek, Facebook-eseményoldal, és a második este

és a Sweeter Above klipje: 

https://recorder.blog.hu/2015/04/12/klippremier_kerekes_band_nove_soma_sweeter_above
Klippremier! Kerekes Band & Nóvé Soma: Sweeter Above
süti beállítások módosítása