18+ Alex Turner cicis modellekkel egy QOTSA-mellékprojekt klipjében

2015.03.24. 11:01, rerecorder

mini_mansions.jpg

Queens Of The Stone Age basszusgitárosa, Michael Shuman 2009-ben alapította Mini Mansions nevű mellékzenekarát, amely tegnap adta ki második albumát (The Great Pretenders) és amelyen Alex Turner, az Arctic Monkeys frontembere is vendégszerepel a Vertigo című dalban. Naná, hogy ehhez készült videó és a biztonság kedvéért még félmeztelen modellek is szerepelnek benne, úgyhogy munkahelyen és iskolában csak óvatosan kattintani!

Michael Shuman a QOTSA 2007-es Era Vulgaris című lemezének megjelenése előtt csatlakozott Josh Homme-ékhoz, bár azon az albumon még nem játszott csak a turnéján, ám azután a frontember pihenőre küldte anyazenekarát, így Shuman is teendő nélkül találta magát (korábban tagja volt a Jubilee és a Wires On Fire zenekaroknak). Megalapította hát Mini Mansions nevű trióját, amelyben basszusozás helyett gitározik, énekel és dobol. A Beatles és Elliott Smith által inspirált első Mini Mansions-dalok 2009-ben jelentek meg egy EP-n, 2011-ben érkezett a jól fogadott cím nélküli debüt, majd a 2013-as Queens-visszatérés (...Like Clockwork) után itt a második album saját triójával is. A héten megjelent The Great Pretenders még elődjénél is jobb album, olyan hatalmasság is vendégszerepel rajta, mint a Beach Boys zsenije, Brian Wilson, na meg Alex Turner is (aki ugye nagyon jóban van a Homme-ékkal) - és hát naná, hogy az Arctic-sztárral közös dalhoz készült videó.

A melankolikus Vertigo klipjében félmeztelen csajok pózolnak egy divatfotózáson (Shuman elmesélése alapján a klipforgatás előtt egy Saint Laurent cégnek rendezett privát partin léptek fel, ahol Turnerrel eltévedtek egy fotózásra és ez adta az ihletet a modellekhez). A lányok a fotózás mellett nehezen megfejhető szimbolikus helyzetekben is szerepelnek, de a videó amúgy is tobzódik a jelképekkel való játékban - ha nem is értjük, a figyelmet végig fenntartja.

a Vertigo klipje: 


a friss Mini Mansions-album teljes egészében: 

https://recorder.blog.hu/2015/03/24/18_alex_turner_cicis_modellekkel_egy_qotsa-mellekprojekt_klipjeben
18+ Alex Turner cicis modellekkel egy QOTSA-mellékprojekt klipjében
süti beállítások módosítása