Dalpremier! The Monte Cristo Sex Tapes: Bad Girl

2014.12.15. 19:11, rerecorder

montecristobandphoto.jpg

Zanzinger megvan? Az Cool List Hungary 2014-re is felkerült dalszerző-előadót régóta szeretjük, bemutattuk Magyarradarunkon is (remek idei lemeze pedig nálunk volt először hallható). Stas megvan? A kitűnő zeneszerző-producert régóta szeretjük, bemutattuk Magyarradarunkon is (remek idei lemeze pedig nálunk volt először hallható). Ők ketten pedig jóbarátok és most megvalósították egyik régi álmukat, álmodozós szintipopduót alapítottak The Monte Cristo Sex Tapes néven, és rögtön első dalukkal nemzetközi lemezszerződést kaptak. A hivatalosan jövőre megjelenő anyag és a duó bemutatkozó dala azonban már itt és most hallható!

mcst_2.jpgA Monte Cristo Sex Tapes első szerzeménye olyan, mintha egy lemaradt dal lenne valamelyik korai Junior Boys-lemezről és igen, tényleg olyan jó. Zanzinger mesélt a Recordernek a projektről, amiről tippünk szerint hamarosan még sokat fogunk hallani.

"Egy pár évvel ezelőtti Depeche Mode-koncertet leszámítva soha semmi közöm nem volt a szintipophoz és ez nem is gyötört nagyon. Stasszal viszont mindig erre a terepre tévedtünk, amikor leültünk prüntyögni a számítógépén, vagy ha éppen egy új felvételemet vittem magammal, hogy hülyéskedjünk vele. Aztán most megtörtént az, amire egyikünk sem számított, hogy kibírtunk zsinórban több alkalmat is, anélkül hogy inkább elmentünk volna sörözni. A Monte Cristo Sex Tapes a kamaszos hülyeségeinkből jött létre, minden dal - mert hogy több is van már - valami olyan témából indul ki, amin rettentő sokat visítunk a röhögéstől."


A Bad Girl című első szerzemény a hivatalos megjelenésig csak itt hallható: 


a The Monte Cristo Sex Tapes Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2014/12/15/dalpremier_the_monte_cristo_sex_tapes
Dalpremier! The Monte Cristo Sex Tapes: Bad Girl
süti beállítások módosítása