Belök egy álomba, aztán kihúz onnan a Purity Ring új dala

2014.12.05. 11:34, subrecorder

purity_ring_1.jpg

2012-ben tűnt fel egy Purity Ring nevű kanadai elektropop duó és furcsán csilingelő dalaikkal azonnal viszonylag nagy sikereket értek el. Most megosztották készülő második lemezük első dalát, mely a Push Pull címre hallgat és a zenekar körülbelül ott folytatja vele, ahol két évvel ezelőtt abbahagyták.

Mikor kijött egy szinte teljesen ismeretlen kanadai páros dala, az Ungirthed, rengetegen felkapták a fejüket. A Purity Ring valahogy úgy volt képes az ezerszer hallott szintitémákhoz nyúlni, hogy azon frissnek hatottak, és persze az is sokat dobott a népszerűségükön, hogy az említett szám után is remek kislemezeket (pl. Fineshrine), aztán egy még jobb lemezt adtak ki, mindezt pedig olyan címekkel, amiket hiába nem értesz, már csak azért is megjegyzed őket. Megan James csilingelő hangjába sokan elsőre beleszerettek, azóta felkérte már közös munkára Jon Hopkins és Danny Brown is, utóbbival a legkevésbé összeillő, mégis legjobban szóló párost alkották a 25 Bucks-ban.

A Shrines album megjelenése és az utána következő turné óta csend honolt James és Corin Rodick háza táján, tegnap viszont semmiből előhúztak egy új dalt, ami minden bizonnyal a jövőre megjelenő következő lemezük elöljárója. Hangzásban a Push Pullban sok újdonságot nem találni, de 2012 óta nem is évült még el, amit csinálnak, szóval ha csak ehhez hasonlóan többet, jobbat kapunk abból, amit korábban is hallhattunk, már akkor jól járunk. Azért, ha őszinték akarunk lenni, ez nem egy Amenamy-hoz, vagy Obedearhez hasonló, azonnal benned ragadó sláger, hanem inkább egy nehezebben megnyíló ballada, de érdemes megadni neki az időt.


A Purity Ring új dala, a Push Pull:


a Danny Brownnal közös 25 Bucks:

Címkék: purity ring
https://recorder.blog.hu/2014/12/05/belok_egy_alomba_aztan_kihuz_onnan_a_purity_ring_uj_dala
Belök egy álomba, aztán kihúz onnan a Purity Ring új dala
süti beállítások módosítása