Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Kannibalizmus és véres csontvázszex az év egyik legdurvább klipjében

2014.11.29. 14:25, subrecorder

ho99o9.jpg

Ha azt gondolod, hogy mindent láttál már, hát tévedtél! A ho99o9 nevű noiserap duó klipjében két pap találkozik egy megszállt nővel, ami pedig ezután következik, az a legbetegebb trash horrorokkal vetekszik.

A ho99o9-t (ejtsd: horror) két New Jersey-i srác, Eaddy és O.G.M. alapította, küldetésük pedig egyértelmű: megbotránkoztatni minél több embert. Zenéjük egyszerre merít az aggro rapből, a punkból (élőben többször rappeltek Dead Kennedys-alapokra) és az elektronikus zenéből, valahol a Death Grips és az Atari Teenage Riot között kell őket elképzelni. Ars poeticájukat jól összefoglalja ez a nyilatkozatuk: "Sok hiphop show-n csak állnak egy helyben az emberek. Ha mi vagyunk a színpadon, kurvára viselkedj úgy, mintha feltoltál volna egy hernyót, mi is így teszünk! Ki kell ütni az embereket a komfortzónájukból. Ha berúgunk, elég durva dolgokat csinálunk, a pszichotikus állapot határán vagyunk. Még az is lehet, hogy kicsapom a brét. Többször előfordult már a koncerteken. Király dolog, mert ha mondjuk leköpök egy fotóst, vagy megcsapkodom a homlokát a farkammal, arra még az unokáim unokái is emlékezni fognak. Elmennek majd a falon lévő képem előtt és azt mondják: az ott egy kibaszott legenda!"


ÉRDEKEL EGY SZEMGOLYÓ FELVÁGÁSA KÖZELRŐL? NEM? ÚGYIS MEGNÉZED!

Nos, a duó nem csak élőben zaklat, hanem most Da Blue Nigga From Hell című számuk klipjében is. A két mc játssza a főszereplő papokat, akik találkoznak egy láthatólag valami által megszállt nővel, és a dolgok nagyon csúnya fordulatot vesznek. A fiatal nő egyiküket a szolgájává teszi, aztán láthatunk hallucinációkkal tarkított csontvázszexet, szemgolyó- és bélevést, valamint vérben való kéjes fetrengést. Hatásvadász? Persze! És ez izgat valakit? Nem!

ÉS A TAVALYI ÉV 10 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEOKLIPJE IZGAT? HÁT IZGASSON!

A ho99o9 duó új klipje, családi ebéd előtt azért ne nézd meg:


egy élő fellépés egy jó hangulatú klubdélutánról:

Címkék: korhatáros 18+ ho99o9
https://recorder.blog.hu/2014/11/29/18_kannibalizmus_es_veres_csontvazszex_az_ev_egyik_legdurvabb_klipjeben
18+ Kannibalizmus és véres csontvázszex az év egyik legdurvább klipjében
süti beállítások módosítása