House olvasztótégely, azaz újra Budapest Calling a belvárosban

2014.09.11. 15:36, Frontrecorder

adana.jpg

(X) A Budapest Calling deep house partisorozat most pénteken, szeptember 12-én indítja az őszi-téli szezonját a Trafiq-ban, az évedkezdő buli vendége az utóbbi évek egyik legfelkapottabb német producerpárosa, az Adana Twins.

Talán nem túl nagy tévedés azt állítani, hogy a Trafiq egy olyan hely a Hercegprímás utcában, amelyet Budapest szívesen engedett közel magához. Nem kíván több vagy kevesebb lenni, mint ami: egy deklaráltan bohém, a kor igényeihez a maga lezser eleganciájával igazodó szórakozóhely, vállaltan azok számára, akik a pénzüket stílusosan kívánják elkölteni a hétvége forgatagában. A Budapest Calling partisorozat a nyári rezidencia, a Raqpart mélységei után újra itt, a belvárosi forgatagban folytatja áldásos tevékenységét, ahol már tavaly is teltházzal futott.. A Trafiq átépült-megszépült-felfrissült, így pénteken már új erővel várja a szezonkezdetet, méghozzá az Adana Twiins érkezik Budapest egyetlen épkézláb trafikjába. 

A house nem éppen leggyengédebb vonalával simogató páros fellépése igazi kuriózumnak ígérkezik. A duó tagjai, Take it easy és Friso "Hamburg house city"-ben kezdték karrierjüket 2006-ban a francia indie-elektro fénykorában, de már a kezdetek óta az erősebb, keményebb hangzásvilágot képviselték. Zenei munkásságuk fejlődése során a deep groove-ok felé fordultak, és mára a legvagányabb szetteket játszó előadók közé emelkedtek Európában. A Resident Advisor és Beatport listák élmezőnyét rendszeresen uraló páros finomra hangolta saját stílusát, egyedi hangzásának köszönhetően elfoglalta helyét a világ top lemezlovasai között.  Az Adana Twins első nagy slágerei az Everyday és a Strange voltak 2012-ben. Trekkjeiket világhírű dj-k játszották, többek közt A-Trak, Pete Tong, Soul Clap. A srácok szinte folyamatosan turnéznak, és olyan helyszíneket szoktak fellépni, mint az Ushuaia (Ibiza), a Cielo (New York), a Warung Beach Club (Brazília), a Watergate (Berlin) és a The Warehouse Project (Manchester).

Szeptember 12-én a duó keményvonalasabb tagja, Friso érkezik Budapestre, egy igazi house klubestre számíthatunk.tőle. További infók a parti Facebook-eseményoldalán..

Címkék: trafiq adana twins
https://recorder.blog.hu/2014/09/11/house_olvasztotegely_azaz_ujra_budapest_calling_a_belvarosban
House olvasztótégely, azaz újra Budapest Calling a belvárosban
süti beállítások módosítása