Jessie Ware simán az év eddigi egyik legjobb számával tért vissza

2014.06.17. 11:05, subrecorder

Jessie-Ware-2.jpg

Az angol énekesnő végre bejelentette,  hogy érkezik a 2012-es agyondicsért Devotion utáni új albuma. Egyelőre sem a lemez címét, sem a megjelenési dátumát nem tudjuk, viszont itt van róla egy gyönyörű dal, ami alapján csak és kizárólag pozitív érzésekkel várhatjuk a soul-énekesnő második eljövetelét. 

A 2011-ben megjelent posztdubstep alapvetésnek számító SBTRKT-albumon tűnt fel először Jessie Ware, amikor a londoni producer felkérte, hogy énekeljen a lemez egyik számában. A Right Thing To Do az egyik legerősebb dal lett az amúgy is zökkenőktől mentes anyagon, nem kis mértékben Ware érzéki hangjának köszönhetően. A következő évben már meg is jelent első saját lemeze, amit rendre magukhoz öleltek a kritikusok és a blogoszférán kívüli közönség is megismerhette a nevét a Wildest Moments című slágernek köszönhetően. Az új évtized egyik nagy R&B/soul hangjának kikiáltott énekesnő nem roppant össze az elvárások súlya alatt, és nem siette el a folytatást. Szépen végigturnézta a világot, majd csak úgy két hétre bevonult a stúdióba a BenZel producerpárossal, hátha felvesznek valamit. 


2012 EGYIK LEGCUKIBB VIDEOKLIPJE IS JESSIE WARE-HEZ KÖTHETŐ, TERMÉSZETESEN GYEREKEK VANNAK BENNE, AMINT KOMOLY DOLGOKAT CSINÁLNAK.

A BenZel duó a londoni bass-producer Two Inch Punch-ot, valamint a többek közt korábban Rihannával és Katy Perry-vel dolgozó Benny Blanco-t takarja. Ware így nyilatkozott a kéthetes stúdiómunkáról: "Épp befejeztem egy hosszabb turnét az Egyesült Államokban, mikor a BenZel duó meghívott magához New Yorkba, hogy együtt dolgozzunk. Nem volt bennem semmi feszültség, vagy elvárás magammal szemben, ez szerintem a végeredményen hallatszik is. Egy kis szórakozás és kísérletezés volt ez nekem a hangommal, egyszerűen csak jól éreztem magam, ami minden bizonnyal az egész lemez hangulatát meghatározza majd." Nos, a Zane Lowe rádióműsorában bemutatott Tough Love című single valóban minden izzadtságtól mentes, Ware eddigi talán legjobb dala. Az énekesnő hangjának új dimenziói nyílnak meg benne, a Devotionön található dalokhoz képest jóval erőteljesebb szintetizátoros hangzással, de megtartja az egyszerre visszafogott és tág dalszerkezetet, amit azon a lemezen megszerettünk. Hogy mikor jelenik meg az album azt még nem tudjuk, de mivel hivatalosan a Tough Lov is csak augusztus elején jön ki, ezért valószínűleg leghamarabb ősszel kaparinthatjuk majd meg. Olyan vendégekkel dolgozott együtt Ware egyébként az albumon, mint Ed Sheeran, Miguel, vagy James Ford.


Az év eddigi egyik legkellemesebb dala, Jessie Ware-től a Tough Love:


az előző lemezről a Wildest Moments:

Címkék: jessie ware
https://recorder.blog.hu/2014/06/17/jessie_ware_siman_az_ev_eddigi_egyik_legjobb_szamaval_tert_vissza
Jessie Ware simán az év eddigi egyik legjobb számával tért vissza
süti beállítások módosítása