Hurts, The Strypes, Lajkó Félix is a Volton

2014.03.13. 11:32, rerecorder

strypes_2531372b_1.jpg

Az MGMT, a Foals és Icona Pop, az Arctic Monkeys és az Afghan Whigs után a VOLT Fesztivál újabb neveket jelentett be, ezúttal mások mellett a retrorockos ír The Strypes, a visszatérő Hurts és a fesztiválon először szereplő Lajkó Félix is ott a névsorban.

A már több mint húsz nemzetközi fellépővel rendelkező idei VOLT Fesztivál talán eddigi legerősebb line-upját hozta össze, melyet most a kifejezetten az Arctic Monkeys kérésére (voltos vasárnapi koncertjük előttre) leszervezett The Strypes fellépésével duzzasztottak jó irányba. A nagyon fiatal retrorock-zenekarról mi is írtunk Globálradar rovatunkban tavalyi lemezük megjelenésekor. A Hurts a fesztivál Facebook-oldalán meghirdetett szavazás eredményeként került a fellépők közé, nem kis részben azért is, mert a zenekar is az egyik legjobb hangulatú fesztiválnak nevezte az eseményt tavalyi koncertje után.
 

HURTS-INTERJÚNK MÉG 2011-ES ELSŐ MAGYARORSZÁGI FELLÉPÉSÜK IDEJÉBŐL.

A további új nevek közt ott van a népszerű dubstep-zenekar, a Modestep, az elektronikus Nero trió, az ausztrál Karnivool rockzenekar, a német Milky Chance popduó és persze a magyarok zenekarok, melyek közül kettő lesz főműsoridős: a 25. évfordulóját idén ünneplő Tankcsapda és a limitált fesztiválfellépéseket vállaló Quimby - továbbá először lép színpadra a VOLT-on Lajkó Félix.

A kedvezményes jegyek április 15-ig kaphatók.


a Strypes egyik slágere, a Blue Collar Jane:

)

 

Címkék: volt volt fesztivál
https://recorder.blog.hu/2014/03/13/hurts_the_strypes_lajko_felix_is_a_volton
Hurts, The Strypes, Lajkó Félix is a Volton
süti beállítások módosítása