Mixpremier! Zagar: Deep Dive Mixtape 2014 Vol.1

2014.02.12. 11:10, rerecorder

deepdeivemixtape2014.jpg

A Zságer Balázs vezette Žagar tavaly áprilisban jelentkezett új stúdiólemezzel (Light Leaks), azóta bemutattuk az albumról a Mr. Lugosihoz készült montázsvideót, a részben közösségi alapon finanszírozott Space Medusa klipjét, valamint a Toybox On The Shelfhez forgott szép koncertvideót. Ám a zenekarvezető nem pihen, most éppen egy mixtape-pel jelentkezik, amelyben szerepel egy Žagar-dalhoz készült új, exkluzív remix is.

Zságer Balázs már nem először jelentkezik mixtape-pel - tavaly nyáron egy spéci spacey mixet, a Dreamfields-t mutattuk be tőle - most viszont egy tervezett sorozat első darabja hallható, melyben űrbeli álmodozás helyett a mélybe merülhetünk. "Nincs különleges oka, hogy elkészült most ez a mixtape, már nem először és nem utoljára csinálok ilyet.Viszont van benne egy exkluzivitás, ami a hamarosan megjelenő We Are Alone EP előfutára: ez a dal lesz ugyanis a Light Leaks album következő kislemeze és klipes dala, hamarosan várható. Ezen kívül, ahogy már nem először, most is készül egy EP a dal remixeiből. Az egyik remixelő Eriq Johnson, német DJ-producer, aki már csinált remixet a Wings Of Love-ra vagy a Prophet Is A Fool-ra is, és az ő remixe itt ebben a mixtape-ben hallható először" - mondta a Recordernek a készítő.

A house-os, deep house-os, szépen építkező mixben szerepel Jon Hopkins, Daniel Avery, Trentemøller, Ten Walls és még persze több producer szerzeménye.

ZSÁGER BALÁZS HOSSZÚ INTERJÚNKBAN A LEGUTÓBBI LEMEZ KELETKEZÉSÉRŐL MESÉL, MÁSOK MELLETT.


a Deep Dive Mixtape Vol. 1 itt hallgatható végig: 

https://recorder.blog.hu/2014/02/12/mixpremier_zagar_deep_dive_mixtape_2014_vol
Mixpremier! Zagar: Deep Dive Mixtape 2014 Vol.1
süti beállítások módosítása