Ott lehet a Zagar összes idei koncertjén, aki beszáll pénzzel a zenekar új klipjébe

2013.05.04. 18:17, Frontrecorder

zagarlive.jpg

Közösségi alapon finanszírozná a Space Medusa című dalához megálmodott klip elkészítését a nemrég új albummal visszatért Žagar. Az űrben játszódó, a hetvenes évek sci-fijeinek képi világát megidéző videó kalapozó kampánya még három napig tart, a célösszeg 4000 euró; a pénzbeli támogatásért cserébe számos ajándék jár a stáblistán feltüntetéstől Sziget napijegyen át a barcelonai forgatáson való részvételig.

A Light Leaks albumot beharangozó Space Medusa-hoz magyar-spanyol koprodukcióban forog a klip, a tervek szerint még ebben a hónapban, Kostil Danila rendezésében. A sztori pedig a következő, idézzük: "A végtelen világűrben egy roncs űrhajón két túlélő maradt, két nő. Az űrhajó már nem tart ki sokáig, és ezt ők is tudják, egy fekete lyuk felé lebegnek. A videó az ő utolsó pillanataikat mutatja be. A túlélők szeretnének szerelmet érezni az utolsó perceikben, megcsókolják egymást. A csók közben látjuk az emlékeiket, fantáziáikat, álmaikat, végül egy orgazmust élnek át, ami a vizuális és fizikai vége a történetnek." 

ZSÁGER BALÁZS IS MINTHA CSAK ÁLMODTA VOLNA AZT AZ IDŐSZAKOT, AMELY ALATT AZ ÚJ ALBUM KÉSZÜLT. 

Akit felcsigázott a leírás és szeretne "produceri" minőségben részt venni a megvalósításban, még megteheti. A legkisebb támogatási összeg 5 euró, amit a zenekar személyes köszönetnyilvánítással honorál a pénz felajánlójának Facebook-falán, Twitterén, illetve a klip stáblistáján. 250 euróért már executive produceri megjelölés jár a stáblistán a köszönetnyilvánítások mellé, plusz Sziget napijegy, a rendező, Kostil Danila által készített, személyre szabott gif animáció, backstage belépő a Žagar összes koncertjére 2013-ban, részvétel a barcelonai forgatáson és a videoklip HD minőségű letöltése. A további ajándék-csomagok és a klip részletes leírása itt olvasható. Alább pedig egy másik új dal, a Backup Your Soul koncertvideója, amelyet a Millenárisban tartott albumbemutatón rögzítettek:

Címkék: zagar
https://recorder.blog.hu/2013/05/04/ott_lehet_a_zagar_osszes_idei_koncertjen_aki_beszall_penzzel_a_zenekar_uj_klipjebe
Ott lehet a Zagar összes idei koncertjén, aki beszáll pénzzel a zenekar új klipjébe
süti beállítások módosítása