Nyerj páros jegyet a Die Krupps-ra a Dürerbe!

2014.02.10. 19:30, rerecorder

krupps.jpg

(X) A Machinists Of Joy című új lemezével, és egy gőzmozdony lendületével tér vissza február 16-án a Die Krupps. A német industrial zene műfajteremtő, több mint 30 éves zenekara egy texasi és egy chilei előadó, a Chant és a Vigilante oldalán érkezik majd a Dürer Kertbe. Az eseményre két páros belépőt sorsolunk.

Az ezredforduló óta először adott ki új lemezt a '80-as és '90-es évek műfajteremtő zenekara, a Die Krupps. Hogy milyen műfajt is teremtettek, arról persze megoszlanak a vélemények: évtizedes pályafutásuk alatt az elektro, az EBM, az industrial, a crossover, de még a metal jelzőt is használták velük kapcsolatban a zenei sajtóban. Egy ilyen hosszú múltra visszatekintő kreatív munkásságot maga mögött tudó zenekar esetében ez a sokféle jelző sokszor nem is alaptalan: bár a csapatot félig-meddig joggal sorolhatjuk a dark szubkultúra képviselői közé, a sok év alatt számos különböző színpadon és rendezvényen tűntek fel, így az őket ismerők igen széles körből érkeznek.

Az ipari jelleg mindenesetre biztosan találó, hiszen az új album is súlyos címet kapott. A Machinists Of Joy, vagyis „Az öröm masinisztái” több mint 15 évvel a legutóbbi stúdiólemez után jelent meg 2013-ban. A címválasztás többféleképpen is értelmezhető: egyrészt nyilvánvalóan utal a zenekar egyik legnagyobb slágerére, a '89-es Machineries Of Joy-ra, másrészt azt is jelzi, hogy gépies, fémes hangzásokat és a feszes, katonás tempót kedvelő zenehallgatóknak ez a kiadvány is biztosan örömet szerez.

A február 16-án, vasárnap este hétkor kezdődő koncertre az a két olvasónk nyerhet egy-egy páros belépőt, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- bejelöli, hogy részt vesz az eseményen ÉS

- küld egy e-mailt Krupps tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- ebben az e-mailben leírja, melyik zenekarral lépett fel utoljára a Die Krupps Budapesten (segítség) ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás február 13-án, csütörtökön 18 órakor lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

https://recorder.blog.hu/2014/02/10/nyerj_paros_jegyet_a_die_krupps-ra_a_durerbe
Nyerj páros jegyet a Die Krupps-ra a Dürerbe!
süti beállítások módosítása