Disclosure és Maya Jane Coles a Balaton Soundon!

2014.01.29. 11:07, rerecorder

Disclosure-jpg.jpg

A Sziget után a Balaton Sound is elkezdte bejelenteni az első 2014-es fellépőit, a mai nap folyamán félóránként adják közre egy-egy újabb előadó nevét a fesztivál Facebook-oldalán. Az eddigi legjobb hír, hogy a Disclosure élő fellépéssel érkezik a Balaton partjára. Cikkünket folyamatosan frissítjük.

A Disclosure a tavalyi év messze legnagyobb befutója volt a tánczenei színtéren, gyakorlatilag kizárólag táncterek berobbantásából álló repertoárjuk fesztiválra termett, főleg, ha mindez élő szettként szólal meg, remélhetőleg néhány vendégénekessel. A zenekarral kapcsolatos legújabb hír különben az, hogy a februári Brit Awards-gálán Lorde-val közösen lépnek fel. Meg persze amúgy is még nagyon pörög a brit house duó, az elmúlt hetek is például róluk szóltak: decemberben remixlemez, aztán vuduklip a Voices-hoz, ellenszenves főnök-videó a Grab Her!-höz, közös dal Mary J. Blige-dzsal, közös Instagram-fotó a rapper Questlove-val.

A Disclosure mellett itt lesz a tavalyi befutók közül a harlem shake-őrületet kiváltó Baauer, az egyedi tehetségű house-producer (aki 2013-ban nagylemezzel is megmérette magát) Maya Jane Coles, a minimal techno/microhouse legnagyobbja és úgy általában a világ legjobb dj-i közé tartozó Ricardo Villalobos, valamint a megbízható Sven Väth, aztán a népszerű Rudimantal,  ARTY, Pretty Lights, Camo & Krooked, Dillon Francis, Alesso és Krewella

a Disclosure és az AlunaGeorge-dzsal közös White Noise:


Maya Jane Coles és a Kim Ann Foxman közös száma, a Burning Bright:

https://recorder.blog.hu/2014/01/29/disclosure_es_maya_jane_coles_a_balaton_soundon
Disclosure és Maya Jane Coles a Balaton Soundon!
süti beállítások módosítása