A világ legellenszenvesebb főnökének egy napja a Disclosure új klipjében

2014.01.17. 12:31, Frontrecorder

disclosure_7.jpg

Nem enged a feszes tempóból a DisclosureHoward és Guy Lawrence garage-house duója december közepén kiadott egy gyűjteményt bemutatkozó sikeralbuma, a Settle dalainak remixeiből, aztán még tavaly év végén jött egy klip a Voices című dalhoz, most pedig itt az újabb videó, ezúttal a kluboknak szánt, instrumentális Grab Her! című számhoz. Ez eddig a - BRIT Awards-on négy kategóriában is jelölt - Disclosure legviccesebb klipje - anti-gravitáció a buli!

A kemény, pattogós ritmusú trekk egyike a Settle kifejezetten partikra készült felvételeinek, az érdekessége, hogy a címadó rövid vokálhangminta egy J-Dilla zenéből való. A számhoz Emile Sornin rendezett fergeteges videót (ő jegyzi például az Alt-J-től a Fitzpleasure klipjét), amelynek főhőse, vagy inkább antihőse egy igazi seggfej főnök, aki nem elég, hogy irritálóan öntelt, önimádó, lekezelő és szexista, még a gravitációs erőt a "feje tetejére" állító képességével is a beosztottai - plusz az éppen a céggel tárgyaló japán delegáció - idegeire megy. A vége felé van benne egy durva (igaz, nem ennyire durva) pisálós jelenet is.

És ha már J-Dilla révén felmerült a hiphop, íme egy másik (és még élő) producer-legenda, DJ Premier átdolgozása a Latch-ből, a Disclosure remixlemezéről:

Címkék: disclosure
https://recorder.blog.hu/2014/01/17/a_vilag_legellenszenvesebb_fonokenek_egy_napja_a_disclosure_uj_klipjeben
A világ legellenszenvesebb főnökének egy napja a Disclosure új klipjében
süti beállítások módosítása