Mary J Blige énekel a Disclosure-nek

2014.01.23. 13:22, Frontrecorder

disclosurestingmaryjblige.jpg

Úgy tűnik, tényleg durván megtolja az év elejét a Disclosure: a múlt héten kihozták eddigi legviccesebb klipjüket, most pedig a Settle albumról az F For You című dal új változatát tették közzé a Lawrence-tesók, amiben az R&B-díva Mary J Blige énekel. 

A brit house-duó éppen Amerikában turnézik, múlt hétvégén három egymást követő este játszottak New Yorkban, a Terminal 5 nevű koncerthelyen. A záróeste meglepetésvendége volt Mary J Blige, aki beszállt az F For You-ba az az ifjabbik Lawrence, Howard mellé, aki a szám eredetijét énekli (a nyitókép is ezen az estén készült, és Sam Smith mellett valahogy Sting is odakeveredett - véletlenül?) Mint kiderült, ez persze nem egy rögtönzött produkció volt, mert most, pár napra rá közzétették hivatalos stúdióverzióban is a klasszikus house-alapú dal Mary J Blige gospeles énekével dúsított új változatát. De hallgassuk meg előbb élőben:

Ez pedig a stúdióverzió, amihez rögtön egy animációs klip is készült:

Ha hihetünk az inetrnetnek, a Disclosure még ugyanaznap este, amikor a Mary J Blige-os fellépésük volt, a rapper ikon Q-Tippel is felvett valamit. Mindezt azután, hogy egy másik rappernek, a még ismeretlen Bishop Nehrunak készítettek egy csattanós beatet:

Nem véletlen, hogy Guy és Howard mostanában Amerikára koncentrál, ugyanis érintettek a most vasárnapi Grammy-díjátadóban: a Settle-lel a legjobb dance/electronica album kategóriájában jelöltek. Hogy ők kapják-e, az majd kiderül, az viszont így is biztos, hogy az amerikai közönséget már megnyerték maguknak.

https://recorder.blog.hu/2014/01/23/mary_j_blige_enekel_a_disclosure-nek
Mary J Blige énekel a Disclosure-nek
süti beállítások módosítása