Klippremier! Boggie: Parfüm

2013.12.11. 13:05, rerecorder

boggie.jpg

Csemer Boglárka, Boggie néven és címmel jelentette meg első stúdióalbumát 2013 áprilisában a Tom-Tom Records gondozásában. A csak saját dalokat tartalmazó dzsesszes-popos-sanzonos lemezről nemrég került rádiókba a Parfüm című dal, melyhez most egy bátor és gyönyörűen kivitelezett videó készült.

boggie 2.jpgA sajátos zenei világgal rendelkező dalszerző-énekesnő üdítő unikum a hazai zenei palettán, magyar, angol és francia nyelvű zongorás, ütősökkel és fúvósokkal ihletetten hangszerelt dalaival nem is olyan távoli a párhuzam közte és Feist között. A bemutatkozó lemezen két nyelven (magyarul és franciául) is szereplő Parfümhöz (illetve Nouveau Parfumhöz) most készült el a videóklip, szintén mindkét nyelven. A Párizsban is már többször fellépett és a közönséget ott is meghódító Boggie a hagyományos zeneipari standardokhoz képest merészet vállalt a klippel, hiszen benne megmutatja, hogy hétköznapi énjéből hogyan lesz a színpadi fények és címlapok kereszttüzében élőket reprezentáló sminkelt, utómunkával kezelt „publikus arc”.

Az egyszerű ötletre épülő, nagyon szépen kivitelezett videó igen fontos az énekesnőnek, összhangban van a Parfüm üzenetével, mint azt ő is elmondta a Recordernek: „A koncepció sem véletlen, hiszen a dal üzenete is ez. A valódi szépség a belső világunkban, a felszínes ékektől, mesterséges illatoktól távol keresendő. Csodás lenne, ha minden nő képes lenne a saját smink nélküli arcát szeretni, hinni magában annyira, hogy meglássa a természetes szépség igazi erejét.”

A klipben a bájos fiatal lányból megszületik az énekesnő – a rendezői koncepció Lőrincz Nándor és Nagy Bálint párostól érkezett, akik szintén debütálnak, hiszen ez az első saját rendezésű videójuk. Mint elmondták, a koncepció remekül passzol Boggie egyediségéhez: „Nagyon szerettünk volna egy olyan image-bemutatkozó klipet készíteni, ami sokat megmutat az énekesnő karakteréből, ugyanakkor élesen reflektál a dal tartalmára is. Az is ambíciónk volt, hogy elkerüljük a szokványos megoldásokat, vagy sztenderd videoklipes fogásokat. A végeredmény mindünk számára egy bevállalós, kísérleti jellegű videó lett, amire nagyon büszkék vagyunk. Sokat köszönhetünk az Studiolamb utómunka stúdiónak, hisz egy izzasztó négy hónapon át tartó utómunka folyamat kellett a végeredményhez. Megnézését mindenképp full-screenben ajánljuk!” – mondták a projektről az alkotók.

HA MÁR SMINK: LADY GAGA IS MEGSZABADULT TŐLE - DE EGYÚTTAL RUHÁITÓL IS (18+)...

a dal eredeti magyar nyelvű változatának videója:

MERT MILYEN IS A HAGYOMÁNYOS NŐKÉP? ÉS HOGYAN ROMBOLTA LE PÁR ÉNEKESCSAJ?

itt pedig franciául is, Nouveau Parfum címmel:

Aki pedig nem csak full-sreenben kíváncsi a dalra, az december 19-én a karácsonyi koncerten találkozhat Boggie-val a BMC Opus Jazz Clubjában, este 21:00-kor, Facebook-eseményoldal


www.boggieofficial.com

Címkék: klippremier boggie
https://recorder.blog.hu/2013/12/11/klippremier_boggie_parfum
Klippremier! Boggie: Parfüm
süti beállítások módosítása