Magyarradar - The Immigrants

2013.11.25. 13:22, rerecorder

The_Immigrants.jpg

A tizenévesekből álló pécsi The Immigrants futott már tévés tehetségkutatóban, vett fel lemezanyagot Belgrádban és nagy lendülettel halad ambiciózus tervei megvalósításában. Nagyon tökös pécsi indierock reménység a Magyarradaron - egy horvátországi miniturné után december elején a Gödörben is csekkolhatók lesznek.

Megalakulás éve: 2011.

Tagok: Badric Adorio (basszusgitár, ének), Sápi Szabolcs (gitár, vokál), Károlyfi Balázs (dob).

Stílus: indierock

Hatások: Sokáig szerettük a Killers-t és a Kings Of Leont, ez nagyban hatott a Best of Immigrats című bemutatkozó albumra, de őket kinőttük már. Még befolyásolható tinédzser lelkünk óriási mohósággal, rendületlenül falja be az újdonságokat és változtat meg minket, ezért nehéz megmondani mi is hat ránk éppen vagy melyik hatástól szabadulnánk már. Egy biztos: Kakas (Károlyfi Balázs), annyira király dobos, hogyha kitalálnánk, hogy afrikai népzenét szeretnénk játszani, felvenné a fűszoknyát és dobolná az umba-umbát.

immigrants.jpg

Kiadók: szerzői kiadás.

Történet: A kis Jézus még meg sem született, amikor a csillagok már jelezték, hogy jön az Immigrants. Az az igazság, hogy piszok szerencsések vagyunk, hogy ilyen fiatalon összekeveredtünk Pécsen, ami már egy ideje az ország egyik meghatározó zenei bázisa. 2011 őszén még hárman váltottuk meg a világunkat próbáról próbára, mire Kakas egy iWiW-hirdetés és némi könyörgés után csatlakozott hozzánk. Felpörögtek az események. Jött egy tévés tehetségkutató (Csillag születik), hárman maradtunk, végigturnéztuk 2012 nyarát, a 30Y mellett is vendégeskedtünk és végül 2013. januárjára elkészült a Best Of Immigrants című első anyagunk, aminek egy részét Adorio nagybátyja (aki Szerbiában ismert gitáros és producer) révén egy belgrádi stúdióban vettük fel, de Takács Béla producerrel fejeztük be az anyagot. Jelenleg egy hatszámos anyagon dolgozunk, ami a tervek szerint a tél folyamán jelenik meg.

immigrants best.jpgMegjelenések: The Immigrants EP (2011, ősz), Best Of Immigrants (2013, január)

Küldetés: Örömet szerezni magunknak és másoknak.

Jövőkép: Szeretnénk Magyarország legjobb koncertzenekara lenni! Nem egy szakmabelitől hallottuk vissza, hogy mekkora bulit csinálunk élőben. Úgy érezzük sokat fejlődtünk a két éves fennállásunk során, ezt szeretnénk folytatni. Koncertről koncertre igyekszünk jobbak, izgalmasabbak lenni, például így került fel Pali barátunk a színpadra egy turmixgép és három kg banán társaságában. Emellett azért alkotunk is: a tél folyamán érkezik egy új anyagunk, na az nem lesz piskóta.

Mellékprojektek: Szabi szólóprojektje, a Guppi a Hal.

Szexepil: Szabi lassan pelyhedző szakálla.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Csukott szemek, éneklő szájak, önkéntelen mosolyok.

a december 4-i Gödör-koncert Facebook-eseményoldala

a Best Of Immigrants itt hallgatható:


a Smiles Around Midnight klipje:


a Be Happy With Me videója:

https://recorder.blog.hu/2013/11/25/magyarradar_the_immigrants
Magyarradar - The Immigrants
süti beállítások módosítása