Kreatív reklámvideó az egyszeri budapesti Emil.Rulez!-koncerthez

2013.09.13. 15:10, rerecorder

emil.jpg

Hat év után az első és valószínűleg sokáig az utolsó alkalom lesz szombaton élőben látni Budapesten az Emil.Rulez!-t a PARK-ban. Hajós András és Hegyi György zenekara vicces promóvideóval készült.

A koncerteket beharangozó promóvideók terén még sok a kiaknázatlan lehetőség, de az egyre nagyobb lelkesedéssel használt eszköz az Emil.Rulez! esetében tényleg jó kezekbe került, Hajós és Hegyi rövidke dalokat rögtönzött, melyekben különböző női és férfineveket, élethelyzeteket, valamint a szombati koncertjükre vonatkozó, bulit kihagyó okokat és a bulin beteljesült csodás történéseket sorolnak.  Például Tihamér, aki "nem ment el a koncertre valamér' másnapra kiszáradt és csak szekcsát kakálhat", vagy Anikó, aki "szingli volt épp aznap, amiko' elment a koncertre, felszedte Koncz Endre, most jöttek nászútról, Baliról".

Ezzel szemben viszont szomorú, hogy a napra pontosan hat évvel ezelőtti utolsó budapesti Emil.Rulez!-koncert után a holnapi fellépés nemcsak az első alkalom lesz látni a tavaly év végén új lemezt kiadott zenekart a fővárosban (az eddigi egyetlen koncert ugyebár a nyár eleji VOLT fesztiválon volt), de belátható időn belül az utolsó is. "A holnapi koncert után ki tudja, hogy mikor lépünk fel ismét" - mondta Hegyi György a Recordernek. "Ez egy hobbizenekar, és egy hobbizenekar életébe, legalábbis egy olyanéba, ami tizenkét főt foglalkoztat, ennyi fér bele. Mindenki a hivatásos életében keresi a boldogulást." Hegyi persze ezzel nem azt mondta, hogy vége lenne a zenekarnak, mert az Emil.Rulez! bármikor felbukkanhat a jövőben.

a szombati, szeptember 14-i fellépés Facebook-eseményoldala

A rajongóknak tehát kihagyhatatlan koncert a zenekar részéről ilyen videóval került beharangozásra:

https://recorder.blog.hu/2013/09/13/kreativ_reklamvideo_az_egyszeri_budapesti_emil_rulez_-koncerthez
Kreatív reklámvideó az egyszeri budapesti Emil.Rulez!-koncerthez
süti beállítások módosítása