Nekem a Balaton – Lukács László (Tankcsapda)

2013.07.18. 23:29, rerecorder

tankcsapda-2012-osz-sajtofoto.jpg

Kedvenc zenészdalok és élmények a magyar tengernél, meghatározó pillanatok, sorsfordító dalok, emlékezetes bulik – zenészeink, előadóink komoly élménymennyiséget gyűjtöttek a Balaton körül, júliusi fókusztémánk (summer jam) keretében ezekből osztunk meg naponta egyet-kettőt. Jamak Ármin a Carbovaris-ból egy Anna And The Barbies-sztorit mesélt el Zamárdiból, aztán Pásztor Anna is elmesélt egy másik Anna And The Barbies-sztorit, szintén Zamárdiból, majd Zságer Balázs, a Žagar vezetője került maffiás szituációba. Csepregi Évá pedig az ABBÁ-t, ismerte meg a tónál. Na, de kinek a fellépése okozott revelációt Siófokon Lukács Lászlónak a Tankcsapdából?

"Életem első könnyűzenei koncertje a Balatonhoz kötődik, a szüleimmel láttam Máté Pétert hat évesen, 1975-ben a siófoki Szabadtéri színpadon. A Hull az elsárgult levél volt Máté Péter aktuális slágere. A koncertből már kevésre emlékszem, de a miliőre nagyon. Megfogott a zene, az, hogy tapsolnak a számok végén és a helyszín hangulata. Persze amikor először léptünk fel itt a Tankcsapdával, akkor megrohamoztak az emlékek."

A NYOLCVANAS ÉVEK SZUPERSLÁGEREI A BALATONNÁL.


A tegnap kezdődött debreceni Campus fesztiválon július 19-én, pénteken 21:30-kor lép fel a Tankcsapda és alighanem eljátssza legutóbbi klipes dalát, a Lejárt lemez című számot is:

https://recorder.blog.hu/2013/07/18/nekem_a_balaton_lukacs_laszlo_tankcsapda
Nekem a Balaton – Lukács László (Tankcsapda)
süti beállítások módosítása