Síruhában vonult strandra a Compact Disco

2013.07.07. 12:59, rerecorder

szankoval_es_sileccel_a_35_fokban.jpg

(X) Vízpart, 35 fok, rekkenő hőség. De hogy kerül képbe a szánkó, a síléc és a síruha? A Compact Disco-tól már megszokhattuk, hogy mindig igyekszik valami újdonsággal meglepni rajongóit, ám most talán minden eddiginél őrültebb kalandra vállalkoztak. A srácok nemrégiben a Velencei-tó partján keltettek hatalmas feltűnést, ahol az évszaktól kissé eltérően, nyakig síruhában lazultak a homokban. Az extrém fotózást kedvenc finn vodkájuk ihlette, amelynek készítői a népszerű zenekarhoz hasonlóan mindig igyekeznek megragadni az élet kivételes pillanatait.

Egyik nyári hétvégén szép számban akadtak olyanok Velencén, akik talán néhány pillanatra azt hihették, rosszul látnak. A döbbenet oka a helyszínen strandoló Compact Disco zenekar volt, aki a legkevésbé sem új fürdőruha kollekciójával hívta fel magára a figyelmet. A fiúk kíváncsi tekintetek kereszttüzében síruhában, lécekkel és szánkóval masíroztak végig a parton, majd a kicsit sem szokványos felszerelésben azt is kipróbálták, hogy milyen vízibiciklizni, lecsúszni az óriáscsúszdán, vagy éppen hasítani a homokban.

Walko_Csabaek_a_csuszdan.jpg

Sejtettük, hogy nagy feltűnést fogunk kelteni, ez is volt a célunk, de arra nem számítottunk, hogy még a mentősök is velünk nevetnek majd. Jó kis móka volt, főleg amikor Csabiék a fotózás végén síruhában belecsobbantak a hideg vízbe” – kezdte Pál Gábor, a csapat billentyűse.

Csaba_es_Begi_ruhastol_a_toban.jpg
Sosem állt távolt tőlünk az ökörködés, de most tényleg magasra tettük a lécet. Bár be kell valljam, a csúszda tetején állva egy pillanatra lepörgött előttem az életem” – mondja Walkó Csaba a zenekar frontembere, a vízibicikli tetején síléccel egyensúlyozva.

Compact_Disco_vizibiciklin_siruhaban.jpg

Nagyon jól szórakoztunk, és megmondom őszintén, így az októberi lemez munkálatai közben ránk is fért egy kis lazulás a Finlandiával – vette át a szót Begi, a grúvmester. – Kipróbáltuk milyen homokban szánkózni, és még a csúszdára is felmerészkedtünk. Ráadásul nemcsak mi, de láthatóan a strandolók is remekül szórakoztak. Annyira tetszett nekik a műsor, hogy néhány kelléket is kölcsönadtak, tőlük kaptuk például a zsiráfos úszógumit, és a labdát is” – mesélte Begi, aki elárulta, egy kép erejéig két rajongólányt is bevontak a fotózásba.

Compact_a_szanhuzo_lanyokkal.jpg

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyassza Ön is felelősséggel!

https://recorder.blog.hu/2013/07/07/siruhaban_vonult_strandra_a_compact_disco
Síruhában vonult strandra a Compact Disco
süti beállítások módosítása