Revue feat. Polar Dear: You Can Handle It (dalpremier)

2013.06.14. 10:30, rerecorder

revue.jpg

Sívó Dániel (Radio Panic) szólóprojektje, a Revue a legmodernebb tánczenei stílusokban lubickol, nyár végére ígért második EP-jét a Polar Dear-es Borsos Oleg énekével ékesített You Can Handle It vezeti fel. A nyár slágere címre nyugodt szívvel benevezhető dal premierje következik.

revue-feat-polar-dear-borito_vegl_1.jpgSívó Dániel a 2005-ben alakított Panic Radio dance-punkjától 2011-re jutott el a Radio Panic elektropopjáig, szólóprojektje, a Revue viszont úgy egy éve nívós 3ball és moombahton trekkekkel mutatkozott be, majd trap és bass felvételekkel jelentkezett, a három hónapja kiadott IAM EP is az utóbbi stílusokban olvaszt. Hogy a Revue-ben mennyire nincs megállás, arra pedig itt a nyár végére ígért vokálos második EP beharangozó dala, a Borsos Oleg énekével felvett house-os You Can Handle It a példa. Az azonnal magával rántó szám tökéletes nyári sláger, amint véget ér, máris indítjuk újra.

Sívó Dániel így mesél a dalról és terveiről: "Régóta tervezem, hogy készítek egy vokálos EP-t, amin a kedvenc elektronikus zenei stílusaim keverednek, olyan dalokkal, amelyekre ráhúzható a pop jelző. Nyár végére tervezem a teljes EP megjelenését. A most közzétett első single-re, a You Can Handle It-re Borsos Oleget kértem fel a Polar Dearből a szövegíró/énekes szerepére. Nagyon örültem, hogy elvállalta, és már az első ötletelgetéseknél érződött, hogy tudja mi kell egy ilyen dalhoz, nagyon jól bánik a hangjával és a zenéléshez valló hozzáállása nagyon lenyűgözött és remélem, hogy nem ez volt az utolsó közös munkánk. A szám végelegesítése és masterelése Puha Szabolcs közreműködésével készült el."

Borsos Oleget is megkérdeztük a kollaborációról: "Mindig is követtem és nagyon tetszett amit Dani csinált már a PanicRadio/Radio Panic óta. A Revue projektjének megjelenése és első EP-je hatalmas meglepetés volt, mert szerintem sokkal izgalmasabb és kiemelkedőbbre sikerült a hazai producerek többségének munkáinál. Szóval habozás nélkül igent mondtam a közreműködésre. A számról részemről annyit kell tudni, hogy igyekeztem egyáltalán nem túlbonyolítani az éneket és hagyni, hogy inkább egyfajta kiegészítő elemként működjön közre Dani zenéjében és ne vonja el arról a figyelmet. A dalszöveget is igyekeztem ugyanilyen könnyedséggel megírni -egyszerű pozitív hangulati dolgokat közvetít, amik szerintem jól működnek egy ilyen nyárias számban."

a You Can Handle It című slágeres dal:

a dal a Revue Facebook-oldaláról letölthető

Revue-Soundcloud

nyitókép: Bölkény Balázs

https://recorder.blog.hu/2013/06/14/revue_feat_polar_dear_you_can_handle_it_dalpremier
Revue feat. Polar Dear: You Can Handle It (dalpremier)
süti beállítások módosítása