Újabb LGT-koncert és újabb fesztiválok a Balatonnál

2013.05.30. 16:35, rerecorder

lgt_alsoors 2.jpg

Az év eleji nagysikerű LGT triplakoncert után a nyáron is láthatjuk Presseréket, mégpedig a Nagyon Balaton a Telekommal rendezvénysorozat keretében, melyet augusztus 18-20. között tartanak hét tóparti és -környéki helyszínen. Az augusztus 18-i, alsóőrsi LGT Fesztiválon túl lesz még két további komolyabb zenei fesztivál is ezekben a napokban: Balatonvilágoson a B My Lake elektronikuszenei fesztivál többek között a Harlem Shake-őrületet indító Bauuerrel, aztán Lindströmmel vagy Tensnake-kel és a Zamárdiban a Strand: Nagyon Zene Fesztivál a Fall Out Boy-jal és Pendulum dj-kkel.

lgt_alsoors.jpgA Nagyon Balaton három napjában ezeken kívül még Zánkán egy Nagy Csobbanás - Családi Strandfesztivál (Palya Bea, Kaláka, Alma), Veszprémben egy Folkfesztivál (Muzsikás, Szalóki Ági, Makám), Balatonfüreden Borhetek (Lajkó Félix, Tátrai Tibor), Tihanyban Artplacc Kortárs Művészeti Fesztivál és magán a tavon egy Tour De Strand: Első Balatoni "Átvizibiciklizés".

Az alsóőrsi Európa Kempingben augusztus 18-án megrendezésre kerülő LGT Fesztiválnak Tabán a Balatonon! az alcíme, lesznek LGT dj-k (jelentsen is bármit) és cirkusz, sőt még szépségverseny is, Budapestről pedig LGT vonatok indulnak a helyszínre. Presser Gábor ajánlója: Hatalmas élmény volt számunkra és nagyon úgy tűnt, hogy a közönség számára is ez a négy koncert a Budapest Sportarénában.  Csak egy valami hiányzott, a szabadtér, a szabad levegő, a fűben heverő, zenére váró  (vágyó) emberek, vagy már épp a  zenét hallgató, velünk éneklő, napsütötte, vagy épp esőáztatta  táncoló tömeg, vagyis az a régi TABÁNI EGYÜTTLÉT,  az hiányzott nagyon.  Annyira, hogy ugyan csak műfűvel, de szerettük volna beboríttatni az Aréna padlóját.  Sajnos ott  nem lehetett,  de erre MOST nem is lesz szükség! Megpróbáljuk a  tabáni hangulatot visszaidézni a Balatonon,  ideális terepen, Alsóörsön,  ahol a természeti körülmények adottak.  Csak össze kell jönnünk  és  már  napközben elkezdhetjük az összehangolódást az esti LGT koncertre! Ezért mondtunk igent a koncert szervezőinek felkérésére, és reméljük, hogy azok, akik jól emlékeznek a tabáni bulikra és azok, akik sosem voltak még, kíváncsiak lesznek és van/lesz kedvük úgy bulizni az LGT-vel, ahogyan anno’ a Tabánban… Egész napra godoskodunk zenéről, fellépőkről, hogy az egész család jól meglegyen. Lesz zenebohóc, (ha más nem, akkor a Somló), lesznek LGT-DJ-k, muzsikusok, artisták, szépségverseny,  „Ki tud nagyobbat ütni a dobra?” verseny, kb. 16h-kor nyilvános LGT hangbeállás, a Világ legolcsóbb LGT butikja,  és még mi minden… És lesz valami, ami a Tabánban sosem lehetett: a jegyek árában ott a Balaton vize is, mert:  szabad a csobbanás!!!  És először az LGT történetében, akinek kedve támad, a Balatonból is hallgathatja, még talán nézheti is(?) a koncertet!”


KARÁCSONY JÁNOSSAL VÍZPARTON MÉG NEM, DE LEMEZBOLTBAN MÁR JÁRTUNK.

Jegyárak:
Álló- és fűbenfekvő jegy július 31-ig: 6990 Ft, utána: 8500 Ft
Rajongó jegy (a színpad előtti sorok), július 31-ig: 9990 Ft, utána: 12990 Ft
VIP-belépő (ülőjegy, lelátó), július 31-ig: 17.990 Ft, utána: 19990 Ft


bmylake_lineup_kitakart.jpgAz augusztus 18-20. közötti B My Lake egy butikfesztivál lesz a Club Aliga Kempingben Balatonvilágoson, ahova naponta legfeljebb tízezer vendéget várnak a szervezők, tehát korlátozott a bejutás. Aki viszont ott tud lenni, az Carl Craigtől Tigán, DJ Hellen, Extrawelten át Tensnake-ig, Bauuerig, sőt Lindstöm élő fellépésig egy sor jónevű produkcióra rázhatja ideális környezetben. 

Jegyárak:
Napijegy augusztus 1-ig: 8500 Ft, utána: 9990 Ft.
Háromnapos bérlet augusztus 1-ig: 15990 Ft, utána: 19990 Ft


A szintén augusztus 18-20. között megrendezésre kerülő Strand: Nagyon Zene Fesztiválnak a Balaton Sound jól ismert környezete ad otthont, itt a Petőfi Rádió vonzáskörzetébe tartozó magyar zenekarok lesznek a fő produkciók, de láthatjuk a ritkán koncertező Yonderboi-t és hát, izé, lesz Fall Out Boy is.

Jegyárak:
Napijegy augusztus 1-ig: 4990 Ft, utána: 6500 Ft.
Háromnapos bérlet aug. 1-ig: 9990 Ft, utána: 11900 Ft


http://nagyonbalaton.hu/

https://recorder.blog.hu/2013/05/30/ujabb_lgt-koncert_es_ujabb_fesztivalok_a_balatonnal
Újabb LGT-koncert és újabb fesztiválok a Balatonnál
süti beállítások módosítása