Magyarradar – Naked Truckers

2013.05.27. 19:47, rerecorder

naked_1.jpg

A 2009 óta létező gödöllői Naked Truckers rockabilly zenekarnak indult, de tagjainak széles ízlése miatt a skatulyákból mindig kibújó blues-os/ragtime-os/gospeles gyökerű, garázsos modern rock az általuk játszott zene. Most ráadásul egy slágeres dal klipjével vizuálisan is megmutatják, hogy milyen egy igazi Meztelen kamionosok-buli!

Megalakulás éve: 2009

naked truckers 3.jpgTagok: Little G. (gitár, ének), Tommy Fox (dob), Mitch Farty (nagybőgő)

Stílus: garázs rockabilly

Hatások: The Black Keys, The Hives, Delta Bombers, The Ramones, Chuy & The Bopcats, Dusty Chance, Foo Fighters

Kiadók: -

Történet: 2009-ben kezdtünk el próbálgatni Tommy garázsában Gödöllőn, a „férfi klubban”. Egy igazi autószerelő műhely annak minden kellékével, ez a környezet rögtön meg is adta a kellő inspirációt a vérbeli zakatoló garázszenéhez. Azóta rengeteg helyen jártunk Magyarországon belül és kívül egyaránt, és a stílusunk is sokat alakult, csiszolódott. A kezdeti autentikus rockabilly vonalból kiindulva mára már egy teljesen új, egyedi hangzásig jutottunk el.

Megjelenések: -

naked truckers.jpgKüldetés: Jól érezni magunkat, élvezni, amit csinálunk lehetőleg sokadmagunkkal. Ennek a zenének egy célja van: hogy az emberek (és mi is) megőrüljenek rá, levezessék a feszültséget. Mi minden alkalommal transzba esünk a színpadon, és megfelelő körülmények között a közönséget is magába szippantja ez a „rituálé”.

Jövőkép: Múlt héten jött ki az új videoklipünk a Jump című számunkhoz, idén szeretnénk még egy folytatást készíteni hozzá. Jövő év elejére készül el az első nagylemezünk, amely igazi ínyencség lesz.

Szexepil: Végtelenül őszinte emberek vagyunk, amihez kezdünk, azt teljes odaadással, minden hamisság és sallang nélkül tesszük. Ez az az energia, ami magával ragadja a hallgatóságot, ettől az elfojtatlan, kitörően áramló életerőtől lesz felszabadító a zenénk.

Mellékprojektek: -

Legnagyobb eredmény, elismerés: 2012-ben a nagy múltú Ferrara Buskerz fesztiválon képviseltük Magyarországot.


MAGYARRADARUNKRA FELKERÜLT ÜDE MAGYAR ZENEI SZÍNFOLTOK. BIP-BIP.


a Jump című dal vadonat új klipje, mely egy yoyobajnokságon játszódik, csehszlovák yoyobajnok zsűrielnökkel:


május 31-én, pénteken a Kuplungban koncertezik a Naked Truckers, itt a Facebook-eseményoldal

https://recorder.blog.hu/2013/05/27/magyarradar_naked_truckers
Magyarradar – Naked Truckers
süti beállítások módosítása