Vészesen fogynak a bérletek a Balaton Soundra

2013.05.13. 12:33, rerecorder

mastercard_550.jpg

Már csak 1000 bérlet maradt a 2013-as zamárdi fesztiválra, mely idén januárban elnyerte az Európa legjobb, közepes méretű fesztiválja díjat. A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő eseménynek idén először MasterCard Balaton Sound a hivatalos neve (a fellépőkről itt, itt és itt írtunk).

A július 11-14 között megrendezesére kerülő fesztivál szervezői figyelmeztetnek, hogy a bérletek rohamtempóban fogynak, mind külföldön, mind Magyarországon a korábbiakhoz képest kétszeres az érdeklődés, így nagy valószínűséggel teltházas lesz a rendezvény, ráadául a maradék bérletek is jó eséllyel gyorsan fognak elkelni, úgyhogy aki biztosan ott szeretne lenni Zamárdiban, az igyekezzen megváltani a belépőjét. „Az idei év elején Hollandiában vehettük át Európa legjobb, közepes méretű fesztiválja díját. Talán ennek az elismerésnek és persze az elmúlt évek sikereinek is köszönhető az a robbanásszerű érdeklődés, amely az idei évre jellemző, s e pillanatban már csupán 1000 db bérlet áll a közönség rendelkezésére, amely – a tempót figyelve – hamar el fog fogyni” – közölte Lobenwein Norbert, főszervező.

A rendezők arra is felhívják a figyelmet, hogy kizárólag hivatalos árusítóhelyen vásárljon bérletet mindenki, hiszen a feketepiacon gyakran megjelenő hamis jegyekkel idén sem lehet bejutni a fesztiválra.

A fesztivál új nevén túl további változásokat ígérnek a szervezők: „A kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy a megszokottnál és az elvártnál is többet adjunk a közönségünknek. Ezért építünk látványos bárokat, egyedi installácókat, impozáns programhelyszíneket. A fokozott várakozásoknak, elvárásoknak idén is látványos újdonságokkal igyekszünk megfelelni. Egyrészről a fesztivál fő vonzerejének számító Balaton vízfelületére koncentrálódnak majd új elemek, úszó szigetek, stég-komplexumok, másrészt teljesen új, meglepően grandiózus külsőt kap a rendezvény fő helyszíne a MasterCard Nagyszínpad, amelyre közel félezer négyzetméternyi kivetítő mellett egyedülálló díszlet kerül, rengeteg showelemmel kiegészülve” – mondta el Fülöp Zoltán, a Sound másik főszervezője.

A Wu-Tang Clantól Cee-Lo Greenen át Nas-ig, Todd Terjétől DJ Koze-n át a Four Tetig számos jó és izgalmas fellépő lesz idén is, és persze ott vannak a húzónevek (Justice, Calvin Harris, Armin Van Buuren) is.

https://recorder.blog.hu/2013/05/13/veszesen_fogynak_a_berletek_a_balaton_soundra
Vészesen fogynak a bérletek a Balaton Soundra
süti beállítások módosítása