Nas is lesz a Balaton Soundon

2013.04.26. 16:55, Frontrecorder

Nas.jpg

Nesze nekünk: a Balaton Sound mai bejelentése szerint a hiphop-játszmát több mint húsz éve sikerrel űző New York-i rapper, a tavaly egy - Amy Winehouse-t posztumusz szerepeltető - remek, erős albummal visszatért Nas is fellép majd Zamárdiban július 11-14. között. (Nagyon reméljük, hogy ez most nem no show lesz, mint hat évvel ezelőtt Budapesten.) További válogatott nevekkel is bővült a publikus fesztiválmenü, rajta pár spéci hazai produkcióval.

HA MÁR HIPHOP: CEE LO GREEN UGYANCSAK OTT LESZ AZ IDEI SOUNDON.

Tehát, Nas mellett a 2013-as külföldi felhozatalt erősíti a röfögős dubstepet és egyéb harsány elektronikát a stadionrockkal ötvöző londoni Modestep, az ugyancsak brit veterán trance-csapat Above & Beyond, még mindig Nagy-Britanniából a drum'n'bass öreg harcosa, Friction, továbbá a meghatározó fontosságú skót techno-duó Slam, illetve az egyik legjobb olasz minimal techo-duó MiniCoolBoyz.

A hazai kínálatból pedig kiemelkedik két, kizárólag a Balaton Soundra szabott és ott előadott produkció; a Sziget fesztivál himnuszát is jegyző, idén tízéves Punnany Massif elektrósra vett szettje, illetve a pályafutásának első évtizedét ugyancsak 2013-ban ünneplő producer-zenész Karanyi karrieráttekintő előadása, olyan vendégénekesekkel, mint Pásztor Anna (Anna and the Barbies), Judie Jay vagy a hangját az Irie Maffia- és a Brains frontján is hallató Columbo

Címkék: balaton sound
https://recorder.blog.hu/2013/04/26/nas_is_lesz_a_balaton_soundon
Nas is lesz a Balaton Soundon
süti beállítások módosítása