Drogdílereket lő halomra új klipjében Big Boi

2013.03.13. 16:16, Frontrecorder

bigboibob.jpg

A két rapper, Big Boi és B.o.B. barátnőik kiszabadítására vállvetve behatol egy drogbanda rejtekhelyére és heves tűzpárbajban legyilkolja a bűnözőket - mármint Double Or Nothing című közös daluk klipjében, amely egyben egy új lövöldözős videojáték beharangozója.

ArmyofTwo.jpgA videó sztorija úgy indul, hogy - a nemrég a Balaton Soundon a Recordernek interjút adó - Big Boi és B.o.B. éppen megérkeznek egy klubhoz, amikor előbbi sms-ben értesül arról, hogy barátnőiket túszul ejtette egy drogdíler banda. Nosza, több se kell a két déli úriembernek: azonnal akcióba lendülnek, rátörnek a kemény kötésű kábítószer kereskedőkre, durva lövöldözés árán végeznek velük, majd dolgukat jól végezve, a megmenekített lányokkal az oldalukon visszatérnek a klubba bulizni.

 

BIG BOI A FELNŐTT TARTALMÚ KLIPEK MEZŐNYÉBEN IS NAGYOT ALAKÍTOTT TAVALY.

Az élőszereplős és számítógép-animációs jeleneteket ötvöző, még épp hogy nem korhatáros klip tulajdonképpen nem más, mint egy videojáték-trailer. A lövöldözős akció műfajú, kooperatív módos (két játékos együttműködésén alapuló) Army of Two: The Devil's Cartel március 26-án jön ki Xbox 360 és PlayStation 3 platformra, de itt már most kipróbálható. És akkor jöjjön a játék főcímdalának, a Double Or Nothing-nak a klipje - tűz:

Big Boi és B.o.B (digitálisan modellezett virtuális megfelelői) egyébként a Visceral Games által fejlesztett, a mexikói drogkartell-háborúk környezetébe helyezett játékban is szerepelnek, ők alakítják a maszkos kommandó csapatból - a T.W.O.-ból - a Baker-Chuy párost. A videojátékbeli szereplésükről beszélnek az alábbi werkfimben:

Big Boi, a jó ideje jegelt OutKast szólóban aktívabb fele egyébként a hírek szerint már legalább tíz új dalt felvett a következő szólóalbumára, amely a tavaly decemberben megjelent Vicious Lies And Dangerous Rumors után a harmadik lesz a sorban.

Címkék: videojáték big boi
https://recorder.blog.hu/2013/03/13/drogdilereket_lo_halomra_uj_klipjeben_big_boi
Drogdílereket lő halomra új klipjében Big Boi
süti beállítások módosítása