Riszáló seggek a chilei zenekar klipjében (18+)

2013.02.07. 12:31, recordernews

sgges.jpg

Hajnalhasadás, reflektorok, egy focikapu - és meztelen emberek hátulról. Eléggé pőre módja a világ popzenei piacára való betörésnek, de a klipet elnézegetvén nem lennénk meglepve, ha az Astro sikerrel is járna.

A chilei zenekarról sok információt nem találtunk keresőmotori segítséggel sem, annyi derült ki, hogy 2008-ban alakultak, tehát viszonylag friss társulatról van szó, bandcamp-oldaluk szerint nyáriasra hangolt indie-popot adnak elő sok szintivel, és hogy szülőhazájukban eléggé felkapottak lehetnek - annyira, hogy még a Facebookon is csak spanyolul kommunikálnak a több mint húszezres rajongói közösségükkel. Komoly jelentőséggel bíró tény ezen túl, hogy már a New York Times is a szájára vette őket, az Animal Collective-vel és az MGMT-vel párhuzamot vonva.

ITT A KNIFE SZINTÉN NEM SOK MINDENT VÉKA ALÁ REJTŐ, ERŐSEN TÚLSZEXUALIZÁLT ÚJ KLIPJE.

Pedig Panda című videójuk okkal tart igényt a nemzetközi figyelemre, hiszen a testbeszéd egyetemes nyelvéhez nyúl, különféle emberi tomporok bemutatása által. Nem túl izgalmas? Lehet, de már most komolyabb összegeket mernénk tenni rá, hogy a lájkszámláló most is éppen tempósan pörög az együttesnek.

Címkék: astro korhatáros
https://recorder.blog.hu/2013/02/07/riszalo_seggek_a_foszereplok_a_chilei_zenekar_klipjeben
Riszáló seggek a chilei zenekar klipjében (18+)
süti beállítások módosítása