The Knife: Full Of Fire (18+ videó)

2013.01.28. 10:03, recordernews

knifevideo.jpg

Alig tettünk pontot a hír végére, hogy a hét év után megjelenő új Knife-album, a Shaking The Habitual hossza közel száz percre rúg majd, ma reggel megkaptuk az eredetileg keddre ígért új videót is.

INTERJÚNK A SVÉD DUÓ NŐI, ÉNEKES FELÉVEL, KARIN DREIJERREL ITT OLVASHATÓ.

A közel tíz perces, feszült hangvételű Full Of Fire érdekessége, hogy az a Marit Östberg készített hozzá videót, aki 2009-ben egy svéd pornórövidfilm-válogatásban is részt vett rendezőként: a Dirty Diaries a feminista ideálokra épült, és megjelenésekor komoly felháborodást okozott, mivel az a Svéd Filmintézet adott rá támogatást, ami a büdzséjét közvetlenül az államtól kapja, vagyis az adófizetők segítettek a provokatív etűdök leforgatásában (Östberg filmjében például egy lengén öltözött, graffitiző nőt kezd üldözni egy rendőrnő, aminek a vége kötözés, köpködés, seggrepacsi és análszex). A filmekhez viszont többek között Karin Dreijer Andersson, a Knife fele is adott aláfestő zenéket, mint Fever Ray.

Östberg most sem adta alább az erős szexuális töltetű képeknél, amik éppen csak egyensúlyoznak a mainstream kameraképesség határán. Hogy zenetévékben nem fogjuk látni, abban biztosak lehetünk.

https://recorder.blog.hu/2013/01/28/the_knife_full_of_fire_video
The Knife: Full Of Fire (18+ videó)
süti beállítások módosítása