Mit kell tudni az új Depeche Mode lemezről?

2013.01.24. 20:24, recordernews

dep.jpg

A biztos infókon túl - melyek szerint márciusban jelenik meg a Depeche Mode tizenharmadik nagylemeze, hogy májusban Budapesten is előadják nekünk, és hogy Martin Gore szerint ez valamelyest a Violator és a Songs Of Faith And Devotion hangulati keveréke lesz - ma újabb részletek láttak napvilágot. Például az, hogy a lemez címe Delta Machine lesz, és a Columbiánál jelenik majd meg március 26-án.

Továbbá: az alap lemezverzió mellé érkezik egy négy bónusztrekkel és Anton Corbijn-fotóalbummal feltuningolt deluxe edition is. Valamint: az első single, a Heaven február elsején debütál a zenekar VEVO YouTube-csatornáján, a kislemezen pedig Matthew Dear vs. Audion, Blawan, Owlle és Steps to Heaven remixeket találunk majd.

BLAWAN NEMRÉG BUDAPESTEN ŐRJÍTETT MEG EGY HAJÓNYI EMBERT - INTERJÚNK VELE ITT.

Gore egy sajtóközleményben még azt is írta, hogy azt akarták, az emberek érezzék jól magukat az album hallgatása közben, szállja meg őket valamiféle béke. Dave Gahan szerint pedig szintet léptek abban a tekintetben, hogyan készítsenek lemezt: "amikor beleütközünk egy falba, vagyis a felismerésbe, hogy a lemez hirtelen túl normálisnak kezdi mutatni magát, akkor gyorsan felkavarjuk az állóvizet, és ismét organikus, DM-es lesz a hangzása."

Már csak a Delta Machine dallistája van hátra, a zenekartól már ismert teaser videó, és a nemrég kapott infó, hogy a Depeche Mode-rajongóknak február másodikán lesz egy ilyen launch-buli is a Heaven örömére.

01 Welcome to My World
02 Angel
03 Heaven
04 Secret to the End
05 My Little Universe
06 Slow
07 Broken
08 The Child Inside
09 Soft Touch/Raw Nerve
10 Should Be Higher
11 Alone
12 Soothe My Soul
13 Goodbye

Címkék: depeche mode
https://recorder.blog.hu/2013/01/24/depeche_mode_delta_machine_infok
Mit kell tudni az új Depeche Mode lemezről?
süti beállítások módosítása