Íme a dal, amivel Frank Ocean majdnem bekerült a Tarantino-filmbe

2012.12.23. 21:12, recordernews

django_1.jpg

Mindenképpen Frank Oceané volt (többek között) az elmúlt egy év. Nagy sztároknak a háttérből dalszövegeket író árnyékkreatívból a szuperhipszter hiphop-klán Odd Future tagja, Odd Future tagból önállósodó neo-r&b énekes, 2012-re pedig Grammy-jelölt és az év egyik legfrankóbb albumával jelentkező előadóművész lett. Keresett előadóművész, tegyük hozzá, aki már most tele van nagy dobásokkal, a tavalyi Jay-Z és Kanye West-albumon való közreműködéstől egészen odáig, hogy írt egy dalt Tarantino következő nagy filmügyi dobásához, a Django Unchained-hez. És ha már dobások everywhere, mi is bedobjuk a közösbe ezt a zenét, ha már egyszer ma nyilvánosságra került.

FRANK OCEANTÓL MÉG STEVIE WONDER IS BOCSÁNATOT KÉRT.

Frank saját mikroblogjára töltötte fel a számot, miután kiderült, hogy az nem kerülhetett fel a Magyarországon 2013 januárjában látható western soundtrackjére. Nem tűnt sértődöttnek emiatt, annyit írt csak, hogy a film az ő dala nélkül is sütött. És hogy miért maradt ki végül? Erről maga a rendezőóriás azt nyilatkozta: "Frank Ocean egy fantasztikus balladát ír, ami őszintén szerethető és költői minden értelemben, de egyszerűen nem volt hozzá megfelelő jelenet. Gyorsan beszúrhattam volna valahova, de ő nem ezért írta, és én sem akartam. Nem akartam ilyen olcsón megúszni az erőfeszítéseit."

Az énekes a nyilván nem véletlenül "tarantinósított" dalt és a hozzá tartozó dalszöveget is felpakolta a Tumblr-re, örömmel mutatjuk mindkettőt (a képre kattintva az megnyílik nagyban is):

django2.jpg

Címkék: frank ocean
https://recorder.blog.hu/2012/12/23/frank_ocean_tarantino_soundtrack
Íme a dal, amivel Frank Ocean majdnem bekerült a Tarantino-filmbe
süti beállítások módosítása