Bocsánatot kért Stevie Wonder a Frank Ocean melegségére tett megjegyzéséért

2012.09.04. 18:19, recordernews

"Őszintén úgy gondolom, hogy egyesek, akik azt hiszik magukról, hogy melegek, csak össze vannak zavarodva. Az emberek összetévesztik a közelséget a szerelemmel" – ezt találta mondani Stevie Wonder pár napja a brit Guardiannak adott interjújában annak kapcsán, hogy az R&B újgenerációs sztárja, az Odd Future Wolf Gang tagjaként megismert Frank Ocean júliusban Tumblr-oldalán egy nagy lélegzetvételű nyílt levélben fejtette ki, hogy 19 évesen (vagyis öt éve) lépett be életébe az első igazi szerelem, egy férfi képében.

wonderocean.jpg

A 22 Grammy-t birtokló énekes-dalszerzőhöz valamiképpen visszacsaphattak a hullámok, mert hamarosan úgy érezte, közzé kell tennie egy nyilatkozatot, amiben tisztázza, mit és hogyan értett abban a kijelentésben.

HOMOSZEXUALITÁS ÉS ZENE? CIKKEINKKEL A KAPCSOLAT MÉLYÉRE LÁTHATSZ!

Nyilatkozatában Stevie többek között ezt írja: "Nincs rajtam kívül még egy ekkora szószólója a világon a szerelemnek, az életemben és a zenémben is ezt hirdetem. A szerelem az szerelem, férfi és nő, nő és férfi, nő és nő, férfi és férfi között. És abban is biztos vagyok, hogy ennek a világnak sokkal több szeretetre van szüksége, nem pedig gyűlöletre, előítéletre vagy bigottságra."

MILYEN KÖTELÉK FŰZTE ÖSSZE STEVIE WONDERT ÉS MICHAEL JACKSONT? OLVASD EL ITT!

A kérdéses Guardian-interjúban Stevie azt is elmesélte, hogy egyszer találkozott a coming out időzítésével sokakat meglepő Frankkel egy partin, ahol a karrierlétrájának alján tartó, de bőszen felfelé menetelő énekesnek még a (Kanye West és Jay-Z közös lemezén található) Church In The Wild refrénjét is visszaénekelte. Szóval végtére is semmi bajuk egymással.

https://recorder.blog.hu/2012/09/04/bocsanatot_kert_stevie_wonder_a_frank_ocean_melegsegere_tett_megjegyzese_miatt
Bocsánatot kért Stevie Wonder a Frank Ocean melegségére tett megjegyzéséért
süti beállítások módosítása