Tankcsapda-rekordok: aranylemez másfél nap alatt, celebsereg az új klipben

2012.11.10. 17:55, recordernews

TANKCSAPDA1.jpg

November 8-án este hivatalosan is megjelent a Tankcsapda új stúdióalbuma Rockmafia Debrecen címmel, ami villámgyorsasággal, mindössze 36 óra alatt elérte az aranylemez státuszt. Az album és a Számolj vissza című dalhoz készült új klip premierjét rendhagyó helyszínen, egy benzinkúton tartották, ahol a zenekar a videó bemutatója mellett meglepetéskoncertet adott száz meghívott rajongónak, a sajtó képviselőinek és a számítógép előtt ülőknek is, akik a YouTube-on élőben követhették az eseményeket.

ÍGY ELEMEZTE A TANKCSAPDA SAJÁT ELMÚLT 12 ÉVÉT A RECORDERNEK.

"Öt sportcsarnoknyi méretű – 65 000 megtekintést hozó – élő lemez- és klipbemutatót tartott csütörtök este a Tankcsapda a YouTube-on. A Tankcsapda az első olyan zenekar Magyarországon, amely saját koncertjét élőben közvetítette az oldalon" – értékelte az élő közvetítés jelentőségét Bíró Pál, a Google Magyarország YouTube-ért felelős szakembere.

De a videopremier további rekorddal is szolgált: ennyi hazai, a legkülönfélébb területekről érkező ismert személyiséget egyetlen klipben még senki nem szerepeltetett. A Számolj vissza öt percében feltűnik többek között Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Dombi Tibor válogatott focista, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat híradókból jól ismert szóvivője, Cserhalmi György, Dobó Kata, Bodrogi Gyula, Stohl András és Hollósi Frigyes színművészek, de Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea is.

DOMBI TIBOR NEM CSAK FOCIZIK, DE DOBOL IS  NEKÜNK PEDIG KEDVENC ZENÉIRŐL MESÉLT.

Íme néhány werkfotó a forgatásról, aztán a videó maga:

TANKCSAPDA3.jpg

TANKCSAPDA2.jpg

TANKCSAPDA4.jpg

Az új nagylemez kizárólag MOL-kutakon kapható, ám az ilyenkor szokásos sokezres ártól eltérően, digipack csomagolással együtt is 990 forintba kerül. Nagyszabású arénaturné is jön az album mellé: a Rock a nevem koncertsorozat keretén belül további népszerű hazai rockzenekarokkal együtt lép fel a Tankcsapda az ország legnagyobb koncerttermeiben, például december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában, és december 29-én hazai pályán, Debrecenben, a Főnix Csarnokban.

Címkék: tankcsapda mol
https://recorder.blog.hu/2012/11/10/tankcsapda_rockmafia_debrecen_aranylemez
Tankcsapda-rekordok: aranylemez másfél nap alatt, celebsereg az új klipben
süti beállítások módosítása