Bermuda: Minden Valódi (videoklip)

2012.10.29. 12:50, recordernews

bermuda.jpg

Fél évvel Monte Carlo című daluk után (aminek fiatalos-kortárs klipjét persze mutattuk mi is) újabb zenével és a hozzá csapott mozgóképanyaggal jelentkezett a Bermuda. Róluk azt mindenképpen érdemes tudni, hogy tagjai az egykori feltörekvő indie-csapatból, a székesfehérvári Jacked-ből ismert Mórocz Tamás énekes, a még épp csak a második iksz határán álló Török Máté a dobok mögött, illetve a Dictator & Hussar DJ-páros egykettede, Urbán Dániel, aki a "magyarul, egyszerűen" csinált popzene csinálása érdekében gitárt vett a kezébe.

Utóbbi a Minden Valódi kapcsán a Recorder kérdésére elmondta, hogy előző dalukhoz hasonlóan most is egy röpke délután elkészült a zene és a szöveg, a produceri munkákat pedig ismét Kuriouss (Dózsa Tamás) végezte.

MONDTUK MÁR, HOGY MÓROCZ TOMI MODELLKÉNT SEM UTOLSÓ? PEDIG ÍGY VAN.

Dani egy érdekességgel is megörvendeztetett minket a dal kapcsán, azt ugyanis bevallása szerint egy különleges, 1960-as Hollywood Harmony gitáron írták, amit John és Yoko Ono fiától, "Sean Lennon-tól kaptunk a családi örökségéből. A gitár persze a klipben is feltűnik."

Címkék: bermuda
https://recorder.blog.hu/2012/10/29/bermuda_minden_valodi_videoklip
Bermuda: Minden Valódi (videoklip)
süti beállítások módosítása