Küldj sztorit, küldj fotót!

2011.08.19. 12:19, rerecorder

A Recorder magazin nemrégiben megjelent első, 2011 július-augusztusi számában Fan page címmel indítottunk egy rovatot, amelyben egy olvasónk mesélt a Portishead énekesnőjével, Beth Gibbonsszal való találkozásáról. Most a magazin következő kiadáshoz gyűjtünk történeteket, felhívásunk erre vonatkozik.

 

Te is rajongó vagy? Ha van egy sztorid magadról és arról, akiért rajongsz, ha találkoztatok, ha beszéltetek, vagy csak láttad és mindez szerinted valamiért érdekes is, írd le, mellékelj az esetről fotót vagy más dokumentumokat, küldd el e-mailben a szerk@recorder.hu címre és bízz benne, hogy mi is elég érdekesnek találjuk a történetet. Mert ha annak találjuk, le fogjuk közölni a Recorder Fan page rovatában. Még frissek a Sziget fesztiválos élmények, osszátok meg velünk a legjobbakat!

 

Felhívásunk fényképekre is vonatkozik. Olyan, zenével kapcsolatos fotókat várunk, amelyek 2011 nyarán készültek. Koncertfotó, fesztiválkép, zenekari portré, a téma és a műfaj szabadon választott, egy a lényeg: a legjobbat ezek közül is leközöljünk. A fényképeket is a szerk@recorder.hu címre várjuk, a képek minimális mérete 2 MP (1600*1200 megapixel), a fájlformátum .JPG legyen!

https://recorder.blog.hu/2011/08/19/kuldj_sztorit_kuldj_fotot
Küldj sztorit, küldj fotót!
süti beállítások módosítása