SZIN: Szeged, Tisza, fesztivál és zöld romantika

2011.08.10. 16:45, Recorder.hu

(X) Nemcsak a legjobb hazai nyárvégi fesztivál, de a legnaposabb magyarországi fesztivál címére is jó eséllyel pályázhatna az idén nyolcadik alkalommal, augusztus 24-től megrendezésre kerülő Szegedi Ifjúsági Napok. Előbbi a késői, őszközeli dátum, utóbbi az idén a szokásosnál is vizesebbre sikerült nyári fesztiválszezon és a rendezvénynek otthont adó Szeged városának híresen sok – augusztusban hosszú évek átlagában nagyjából 266 – napsütéses órája indokolja.

A kedvező időjárás mellett a szervezők igyekeznek a jó hangulatról is gondoskodni. A számos hazai zenész és stand-up komédista mellett Szegedre látogat például a reggae-ből és R&B-ből dolgozó Diana King, a világzenében utazó N.O.H.A., az orosz skát játszó osztrák Russkaja, a kanadai punk-pop egyeduralkodója, a Simple Plan és Kelis, a harlemi R&B királynő is.

A biztos fotoszintézis érdekében az Újszegedi Partfürdőn megrendezett fesztivál kínálata két új, zöld helyszínnel bővül: a SZINdizájn Part és Zöldplacc nyújt lehetőséget a fesztiválozóknak, hogy személyesen is meggyőződhessenek a hazai design és az ökologikus gondolkodás egymást megtermékenyítő kapcsolatának sikerességéről: a SZIN-en ugyanis amatőr és profi divattervezők zöld irányelvek alapján megalkotott kreációi kerülnek majd nap-mint nap bemutatásra.

Címkék: fesztivál szin
https://recorder.blog.hu/2011/08/10/szeged_tisza_fesztival_es_zold_romantika
SZIN: Szeged, Tisza, fesztivál és zöld romantika
süti beállítások módosítása