Megjelent a Recorder magazin első száma

2011.08.02. 14:00, Recorder.hu

Amy Winehouse halálhíre miatt a nyomdába adás előtti utolsó pillanatban változtatások mellett döntöttünk, de ma végre így is utcára került a Recorder, a legfrissebb és talán legjobb magyar nyelvű zenemagazin.

Budapesten több mint 80 helyen lehet hozzájutni a 10 ezer példányban megjelenő, ingyenes laphoz: a legjobb lemezboltokon, kávézókon, mozikon és szórakozóhelyeken kívül ott vagyunk még a reklámügynökségek és médiavállalatok több száz döntéshozójának és véleményformálójának asztalán is.

Az ezentúl kéthavonta jelentkező Recorder első száma több mint 40 munkatárs – szerkesztők, újságírók, fotósok, grafikusok, hirdetési és nyomdai szakemberek – közreműködésével készült. Tartalmas és szórakoztató olvasmánynak szánjuk, olyan lapnak, amit érdemes az elejétől a végéig elolvasni, aztán eltenni, majd időről-időre újra elővenni is. 

A változások mellett egyvalami továbbra is állandó: független online-offline tartalomszolgáltatóként a Recorder továbbra is a jó popzene és a minőségi újságírás barátja marad.

Ízelítő a tartalomból:

Linczényi Márkó (The Kolin), Pándi Balázs (Zu), Beth Gibbons (Portishead), Zene & Nyár (nyári és balatoni slágerek, surf pop, love & rave, chillwave, nyári mixtape), fesztiválok (Pohoda, Primavera Sound, Sziget, Hegyalja vs Balaton Sound és közép-európai társaik), Arctic Monkeys, Fucked Up, Gigli és FitzGerald, Junior Boys, The Horrors, Amy Winehouse, 27-esek klubja, The Ting Tings, Portishead, Big Boi, Jackmaster, globáltánczene, csaj-pasi duók, lemezkritikák, filmkritika, Pennywise, Parkway Drive, Deftones, Abba. 

 

https://recorder.blog.hu/2011/08/02/megjelent_a_recorder_magazin_elso_szama
Megjelent a Recorder magazin első száma
süti beállítások módosítása