Sons & Daughters: Mirror Mirror – a teljes album!

2011.06.08. 15:09, -recorder-

A két fiúból és két lányból álló glasgow-i Sons & Daughters együttes – melyet a 2006-os Szigeten a magyar közönség is láthatott – már korai anyagain, a 2003-as Love The Cup című hétszámos bemutatkozásán és az első igazi albumának számító 2005-ös The Repulsion Boxon is markáns hangzással állt el, de a Bernard Butler (ex-Suede) produceri segítségével felvett 2008-as This Gift idejére a tagok végre dalszerzőként is beértek, és egy jóval emlékezetsebb, slágeresebb, táncosabb lemez született. Az újabb három év kihagyás után elkészült Mirror Mirror című új albumon a skót indie rock kvartett némiképp visszakanyarodott nyersebb, karcosabb korai hangzása felé, de nem mondott le a jól megírt dalokról és a modernebb megoldásokról sem – főleg, hogy ezúttal a glasgow-i Optimo DJ-producer páros egyik tagjával, régi barátjukkal, JD Twitch-csel (született: Keith McIvor) dolgoztak együtt a stúdióban. A lemez 2011. június 13-ától kapható a boltokban, de a hivatalos premierre már most sor került szerte a világon – a magyarországi bemutatót a Domino Records és a Neon Music jóvoltából a Recorder tartja.

A fiúk és lányokAdele Bethel (ének, gitár, billentyűk), Scott Paterson (ének, gitár), Ailidh Lennon (basszusgitár, billentyűk) és David Gow (dob) – új albuma, a Mirror Mirror itt hallható, a dalsorrend a lejátszó jobb felső sarkában a három vízszintes csíkra kattintva olvasható:

ráadásként bemutatjuk az album nyitódalának remixét is a lemez producerétől – a Silver Spell (A JD Twitch Optimo Remix) itt meghallgatható és le is tölthető:

http://soundcloud.com/dominorecordco/sons-daughters-silver-spell-jd-remix/download

-------------------------------
az album első kislemezdalának, a Breaking Funnak a klipje:

ez pedig itt a Mirror Mirror album beharangozó kisfilmje.


www.sonsanddaughterloveyou.com

összeállította: Déri Zsolt 

https://recorder.blog.hu/2011/06/08/sons_amp_daughters_mirror_mirror_a_teljes_album
Sons & Daughters: Mirror Mirror – a teljes album!
süti beállítások módosítása